Contact met Kien

Maak nu een afspraak! Neem contact op met ons of laat ons u terugbellen.

Abarth 695 Rivale

Met een combinatie van twee Italiaanse grootheden op het gebied perfectie en technologie is de Abarth 695 Rivale geboren. Een unieke samenwerking met jachtenbouwer Riva heeft geleid tot een wel heel bijzondere versie van deze pittige schorpioen.

De nieuwe Arbarth wordt leverbaar in de Berlina en de Cabrio variant en zal herkenbaar zijn aan zijn Riva Siera Blue en Shark Grey exterieur kleuren afgewerkt met een Aquamarijn dubbele streep. Deze “Beauty lijn” is tevens terug te vinden op de jachten. Verder maken de Satijne deurgrepen, Satijnkleurige vormen op de achterklep en de 695 Rivale badges deze Abarth onmiskenbaar. De stijl is geïnspireerd door de nieuwe Riva “56 Rivale”, een van de mooiste en efficiënte jachten die ooit door de werf in Sarnico is gebouwd.

Aan de binnenkant van de Abarth geven de Blauw lederen stoelen, Blauwe panelen en zwarte vloermatten met blauwe inzetstukken de auto een nautische uitstraling. Hout (het meest natuurlijke materiaal) wordt gecombineerd met de meest geavanceerde technologische oplossingen. Net als op Riva-jachten: de perfecte combinatie van ultieme technologie en vakmanschap.

Samen met de Abarth 695 Rivale wordt de 695 Rivale 175 Anniversary onthuld om 175 jaar van het merk Riva te vieren, dat in 1842 werd opgericht. Deze “ultra-limited edition” accentueert de handgemaakte afwerkingen door aangepaste elementen, speciale wielen, Feestelijke logo’s en handgemaakte blauwe en zwarte lederen voorstoelen. 175 dichte en 175 open versies zijn beschikbaar.

Of deze auto naar Nederland komt is nog niet bekend, maar we houden je uiteraard op de hoogte. Meer informatie over Abarth vind je hier!

Op de hoogte blijven van Kien?

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief


Bezoek onze mobiele website
om onze website te bekijken.