Alfa Romeo 4C

Plan een proefrit

Ontdek de Alfa Romeo 4C

Met de komst van de Alfa Romeo 4C is het begin van een nieuw tijdperk aangebroken voor het historische merk uit Milaan.

In 1967 toonde Alfa Romeo de Tipo 33 Stradale, welke tot op de dag van vandaag als een van de mooiste sportwagens aller tijde wordt gezien. Bij de ontwikkeling van de 4C heeft Centro Stille de  Tipo 33 Stradale als voorbeeld genomen, waardoor het klassieke lijnenspel nagenoeg overeenkomt met die van zijn legendarische voorganger.

Niet alleen de klassieke vormgeving, maar ook het “DNA” van zijn voorganger is terug te vinden. Zo heeft de 4C technieken aan boord, die terug te vinden zijn in de Formule 1, zoals het geheel uit carbon en aluminium opgetrokken monocoque chassis.

Vraag een offerte aan

PRESTATIEGERICHT DESIGN

Voor een sportief rijplezier is als eerste een uitgebalanceerd ontwerp nodig.

De Alfa Romeo 4C is voorzien van een architectuur die typerend is voor echte sportwagens. Niet alleen het exterieur, maar ook het interieur ademt een en al sportiviteit uit.  Alleen het hoognodige is aan boord van de 4C en alles heeft één duidelijke functie, jou voorzien van superieure prestaties en de ultieme rijbeleving.

In de Alfa Romeo 4C waan je, je in een totaal andere wereld, namelijk die van de autosport.

Vraag een offerte aan

GERICHT OP DOELMATIGHEID

Alfa Romeo heeft gewaagde designkeuzes gemaakt en de afmetingen komen nagenoeg overeen met die van zijn roemruchte voorganger, net geen 4 meter lang, 2 meter breed en slecht 118 cm hoog.

Met het lage gewicht van 895 kg in combinatie met de 240 pk sterke benzinemotor heeft Alfa Romeo absoluut geen concessies gedaan als het gaat om prestaties. De ingenieurs hebben die uitdaging aangenomen en dat is terug te zien in elk detail van de Alfa Romeo 4C.

Vraag een offerte aan

ITALIAANS VAKMANSCHAP

Voor de productie van de 4C heeft Alfa Romeo gekozen voor Modena en daar in de Maserati-fabriek een speciale productie-unit opgezet.

In de omgeving van Modena staat alles in het teken van technologische vernieuwing en vakmanschap van topniveau: een combinatie die het mogelijk maakt om uitzonderlijke auto’s te bouwen die uniek zijn in techniek en aandacht voor detail.

Vraag een offerte aan

Alfa Romeo 4C uitvoeringen & prijzen

Bekijk verschillende uitvoeringen en vergelijk details

Alfa Romeo 4C

Alfa Romeo 4C

4C 1.750TBi 240 TCT Coupe

Vanaf € 74.750,00
Alfa Romeo 4C

Alfa Romeo 4C

4C 1.750TBi 240 TCT Coupe CPZ Track Edit.

Vanaf € 79.250,00

Liever bellen?

Neem contact op met onze Alfa Romeo specialist en proef de 4C bij ons in de showroom.

Jibbe Boschma
Product Specialist
Jibbe Boschma | Kien - Officieel dealer van Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep & Dodge