Dodge Durango

Plan een proefrit

De SUV die zijn charmes nooit heeft verloren

Het is een moderne SUV en we zijn er trots op. Dodge weigerden op te geven aan het idee dat het brandstofverbruik direct minder vermogen betekent. Het design team een exterieur ontwikkeld dat een gespierd lichaam en zelfverzekerde persoonlijkheid uitstraalt. Met functies als de beschikbare LED-koplampen, gedurfde wielen en een LED-circuit achterlicht brengen de Dodge Durango naar het volgende niveau. Grote dingen ontstaan uit het vasthouden van je principes.

Zelfs de ruigste genieten van verwennerij

Het interieur van de nieuwe Dodge Durango houdt zich bezig met al je zintuigen. Van het beschikbare Nappa leder beklede zetels tot aan de geluidssysteem van hoge kwaliteit onder het genot van de meest geavanceerde technologie.

Ga je gang en verwen jezelf.

Trek het beste uit je leven

Het is geen verrassing dat Dodge Durango de beste trekauto in zijn klasse is. De beschikbare 3.6l Pentastar® V6 en de 5.7L HEMI® V8 motoren zijn beide voorzien van een trekvermogen van maximaal 3.000 kg.

Slim genoeg

De Dodge Durango heeft een groot scala aan state-of-the art kenmerken waar elke home entertainment-systeem jaloers op zou zijn. Dus stel hem op de proef, en test het dan nog wat vaker. Dit is de meest technologisch geavanceerde Durango ooit.