Fiat Fullback

Plan een proefrit

Ga iedere uitdaging aan

Wenbaar, veelzijdig en krachtig. Dat zijn woorden die deze Fiat Fullback perfect omschrijven!

Hij is ontworpen om de meest grote en spectaculaire klussen op zich te nemen. Met een laadcapaciteit van meer dan 4 ton, kan deze Fiat iedere klus aan. Daarnaast is de Fiat Fullback onderscheidend om te zien en trotseerd hij ieder terrein met het 4WD systeem.

Werken in stijl

De Fiat Fullback trekt absoluut de aandacht door zijn zachte, elegante maar ook gespierde en aanwezige uitstraling. Met de stijl van deze Fullback wordt werken niet alleen vereenvoudigd maar ook leuker.

Leverbaar in 2 cabine varianten. De extended biedt mogelijkheid om 4 personen mee te nemen en de dubbele cabine 5 personen.

Ontdek het plezier van hard werken

Omdat je veel tijd doorbrengt in je werkvoertuig is de Fiat Fullback zo comfortabel mogelijk gemaakt. Zo weet jij zeker dat hij nooit zal gaan vervelen. Zelfs niet als je na een dag van lang overwerken weer terug naar huis mag.

Daarnaast is de Fullback robuust, betrouwbaar en praktisch met een laadbak van maximaal 1.85m lang.

Je kunt er altijd op rekenen

Als de wegen een uitdaging worden, dan begint de Fullback net…

Met zijn robuuste en flexibele chassis gecombineerd met zijn motoren maken de Fiat Fullback betrouwbaar, krachtig en efficiënter dan ooit. Een in aluminium gegoten 2.4l diesel motor met 150 of 180pk krijgt een trekvermogen van 3.100kg. Daarnaast is er de keuze tussen handgeschakelde met 6 versnellingen of een 5-traps automatische versnellingsbak.

Fiat Fullback uitvoeringen en prijzen

Bekijk verschillende uitvoeringen en vergelijk details