Sportief en eigenwijs

De Fiat Punto is die Sport Hatchback met dat eigenzinnige karakter. Compact en elegant van buiten. Ruim en comfortabel van binnen. Doe alsof je thuis bent. Start de sportieve en zuinige TwinAir Turbo met 100pk. Voor weergaloos rijplezier. En voor het milieu uitgerust met Start&Stop-systeem zodat ie voldoet aan de Euro 6-milieunormen. Nog meer Punto-cijfers: Keuze uit 6 sprankelend nieuwe kleuren. Standaard met 5 deuren, 6 voor- en zij-airbags, 2 hoofdsteunen achter, 15” of 16” velgen, 5” touchscreen radio met Bluetooth, USB en AUX. Geniet ervan!

Mooi & comfortabel

De Fiat Punto biedt alle ruimte en comfort die je je kunt wensen. Maar je wilt natuurlijk ook een beetje goed voor de dag komen. Hou je van casual? Dan is de bekleding van grijs denim perfect voor jou. Of is chique meer jouw ding? Kies dan voor zwarte Castiglio-stof en een stuurwiel bekleed met zwart leder.

Net zo ongecompliceerd als jij

Dynamisch, ongecompliceerd en tijdloos: de Punto’s sterke, maar nuchtere karakter komt tot uiting in de zuivere lijnen van zijn front. De horizontaal gedeelde grille en bumper in carrosserie kleur met geïntegreerde richtingaanwijzers geven hem een vlotte, daadkrachtige uitstraling. Perfect voor jou dus.

Nooit meer de weg kwijt

Het optionele Uconnect infotainmentsysteem van de Fiat Punto heeft een geïntegreerd navigatiesysteem. Kies je bestemming met de bedieningstoetsen op stuurwiel en volg de aanwijzingen op het 5″ kleurenscherm in het dashboard terwijl je luistert naar je favoriete muziek.

Fiat Punto prijzen en uitvoeringen

Bekijk verschillende uitvoeringen en vergelijk details

Fiat Punto

Fiat Punto

Punto TwinAir 100 PopStar

Vanaf € 13.710,00
Fiat Punto

Fiat Punto

Punto TwinAir 100 Sempre

Vanaf € 14.510,00

Laat je verleiden door de Fiat Punto

Bekijk meer