Jeep Wrangler

Plan een proefrit

Ongelimiteerd avontuur

De nieuwe Jeep Wrangler Unlimited kent letterlijk geen beperkingen. Vier deuren geven toegang tot een wereld die voor anderen onbereikbaar is. Zijn vernieuwde interieur biedt extra stijl en raffinement, maar met zijn legendarische off-road prestaties blijft hij trouw aan zijn afkomst.

Design

Ook aan het kleinste detail van het design is grote zorg besteed, zodat zelfs de kortste rit een maximum aan rijplezier en comfort biedt. In alle aspecten van het ontwerp zijn vorm en functie op harmonieuze wijze gecombineerd. Vanaf de traditionele ronde koplampen, de klassieke Jeep-grille met zeven sleuven en de zichtbare scharnieren van de motorkap en de portieren, tot aan de soft-touch afwerking van het interieur en de zilverkleurige details op het dashboard, straalt de Jeep Wrangler Unlimited volop stijl, functionaliteit en comfort uit. Laat je verrassen door zijn fascinerende karakter en roemrijke historie.

Uitvoeringen

Dankzij de legendarische off-road prestaties van de Jeep Wrangler Unlimited kun je optimaal genieten van het rijden in de meest uiteenlopende omstandigheden. En niet te vergeten de open lucht. De Wrangler Unlimited is leverbaar in 3 verschillende uitvoeringen; de robuuste Sport, de complete Sahara en de ultieme Rubicon. Zonder een moment Spartaans te zijn, biedt de Jeep Wrangler Unlimited de meest pure rijervaring. De zuivere emotie van een eigenzinnige 4×4.

Kenmerken

De Jeep Wrangler Unlimited is de authentieke off-road pionier, uitgerust met componenten die je de vrijheid geven om te gaan en te staan waar je maar wilt. Het vernieuwde luxueuze soft-touch interieur is met chroomdetails verrijkt en biedt extra stijl en raffinement. De nieuwe Wrangler Unlimited is net zo avontuurlijk als voorheen, maar met een vleugje meer luxe en comfort.

Jeep Wrangler uitvoeringen en prijzen

Bekijk de verschillende uitvoeringen en vergelijk details

Jeep Wrangler

Jeep Wrangler

Wrangler Unlimited Sport 2.8 16V A5 4×4

Vanaf € 98.021,00
Jeep Wrangler

Jeep Wrangler

Wrangler Unlimited Sahara 2.8 16V A5 4×4

Vanaf € 104.507,00
Jeep Wrangler

Jeep Wrangler

Wrangler Unlimited Rubicon 2.8 16V A5 4×4

Vanaf € 104.610,00
Jeep Wrangler

Jeep Wrangler

Wrangler Unlimited Night Eagle 2.8 16V A5 4×4

Vanaf € 109.891,00
Jeep Wrangler

Jeep Wrangler

Wrangler Unlimited Sahara 3.6 V6 A5 4×4

Vanaf € 107.916,00
Jeep Wrangler

Jeep Wrangler

Wrangler Unlimited Rubicon 3.6 V6 A5 4×4

Vanaf € 109.535,00