Contact met Kien

Maak nu een afspraak! Neem contact op met ons of laat ons u terugbellen.

KIEN VACATURES

Bij Kien werken ruim 40 medewerkers – in diverse vestigingen – aan hetzelfde resultaat; tevreden relaties! Onze relaties staan centraal in alles wat we doen “driven by you”. Laagdrempeligheid, no-nonsens en hoogstaande service & dienstverlening vormen de belangrijkste speerpunten binnen de organisatie Kien.

Kien heeft drie vestigingen; de hoofdvestiging in Arnhem, een vestiging in Nijmegen en in Veenendaal. Op alle vestigingen vindt after-sales plaats en sales van auto’s met praktijkervaring. In Arnhem worden ook nieuwe auto’s verkocht.

Kien bestaat al ruim 15 jaar en deze ervaring resulteert in een stabiele werkomgeving die kansen, ontwikkeling en persoonlijke groei biedt. Het werk is stimulerend en uitdagend, het tempo ligt soms hoog en bij Kien is geen dag hetzelfde.

Wil jij graag ons team versterken en een bijdrage leveren aan de groei van ons bedrijf, in de showroom, werkplaats, after-sales, administratief of een van de andere bedrijfsonderdelen, dan nodigen wij je uit om op onze actuele vacatures te reageren. Alle automotive vacatures vind je op jobmotive.nl

Op de hoogte blijven van Kien?

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief


Bezoek onze mobiele website
om onze website te bekijken.