lease

Lease mogelijkheden

Wat past bij jou?

Lease mogelijkheden

Wanneer je een Auto zakelijk of particulier aanschaft, heb je verschillende opties om deze aankoop te bekostigen. Zo kun je de auto uit eigen middelen betalen. Steeds meer mensen kiezen er echter voor om hun auto met een vorm van financiering aan te schaffen, zowel particulier als zakelijk.

Wanneer je ervoor kiest om jouw nieuwe auto met financiering aan te schaffen, dan zul je ongetwijfeld enkele vragen hebben. Wij helpen je graag met een antwoord op deze vragen.

Welke mogelijkheden zijn er?

  • Financial lease
  • Full operational lease
  • Private lease

Neem direct contact op

Financial lease

Je bent een zakelijke of particuliere klant en zoekt naar mogelijkheden om jouw nieuwe of gebruikte Alfa Romeo te financieren. Met een zakelijke financiering wordt er geen beslag gelegd op je werkkapitaal en heb je financiële stabiliteit. Als zakelijke klant heb je de keuze uit twee financieringsvormen: Financial Lease en Uitgestelde Betaling.

Bekijk onze voorraad en bereken je maandbedrag!

Full operational lease

Je wilt beschikken over een auto zonder deze te bezitten. Je besteedt de investering, de administratie en het risico op waardeverminderingen liever uit. Je betaalt alleen een vast leasebedrag per maand. De looptijd? Die bepaal je helemaal zelf.

Private lease

Je wilt gebruik maken van een nieuwe auto zonder deze te bezitten. Alle kosten om met de auto de weg op te kunnen, zitten in het maandbedrag. De prijs is all-inclusive. Alleen de brandstofkosten komen er nog bij. De looptijd en het kilometrage bepaal je helemaal zelf.

Liever bellen?

Neem contact op om telefonisch met onze specialist.

Guus van Leer
Fleet en Business
Guus van Leer | Kien - Officieel dealer van Alfa Romeo, Lancia, Abarth & Jeep