Nijmegen

De roots van de Kien Groep liggen in Arnhem In 1999 begon Willem Kien als Chrysler, Jeep & Dodge dealer aan de Overmaat in Arnhem-Zuid. Geheel tegen de stroom in, wist Willem Kien echter in korte tijd zijn bedrijf uit te bouwen. Sinds 2010 is Kien ook in Nijmegen vertegenwoordigd.

Naast de merken Chrysler, Jeep & Dodge heeft Kien tot en met 2016 ook Subaru gevoerd. De nadruk in Nijmegen ligt op de verkoop van gebruikte auto’s en de Officiële Service van de merken van FCA (Fiat Chrysler Automobiles): Alfa Romeo, Abarth, Dodge & Jeep.

Met ingang van juni 2017 is Kien ook aangesteld als officiële dealer van Fiat en Fiat Professional. Vanuit Nijmegen bedient Kien de sales van Fiat en Fiat Professional voor de Groot Nijmegen, Maas en Waal, de regio Cuijk, Grave en de omgeving van Boxmeer.

De waardering van onze relaties maakt dat Kien anno nu behoort tot de top van beste Alfa Romeo, Jeep, Abarth dealer in Nederland. Onze relaties staan dan ook centraal in alles wat we doen “driven by you”. Laagdrempeligheid, No-nonsens en hoogstaande service & dienstverlening vormen de belangrijkste speerpunten binnen onze organisatie.

Snel contact

Ons Team / Nijmegen

Team overzicht

Jaap Terpstra

Hallo mijn naam is Jaap Terpstra ik ben vestigingsmanager in Nijmegen sinds oktober 2012.

Mijn werkzaamheden die ik uitvoer bestaan uit het aansturen van de werkplaats, ik beantwoord de vragen over aftersales en sta klanten graag te woord zowel telefonisch als bij mij aan de balie. Zo kan ik hen helpen adviseren bij het maken van een keuze of een afspraak inplannen. Als overbuurman in Nijmegen bij een Zweeds merk dat helaas niet meer bestaat, kende ik Willem al een tijdje. Hij vroeg mij via Facebook of ik contact met hem op wilde nemen, en 2 weken later was mijn eerste werkdag aangebroken.

Graag zie ik u bij onze vestiging in Nijmegen, dan help ik u graag verder.

Waar kun je mij voor wakker maken?

 • Etentje van een Barette bij Bistro Flores
 • Rondje rijden met een Challenger SRT-8
 • Gezellig samenzijn met vrienden

Reageert allergisch op:

 • Onredelijkheid
 • Zondag’s rijders
 • Mezelf, ik ben namelijk een perfectionist

Patrick van Gemert

Hoi ik ben Patrick van Gemert en ben werkzaam bij Kien als monteur/werkplaatschef in Nijmegen sinds oktober 2013.

De werkzaamheden die ik uitvoer zijn diagnoses stellen en repareren van auto`s. Ook voor een APK keuring aan uw auto ben je bij mij aan het juiste adres. Sinds 2002 ben ik al bezig met de merken Chrysler, Jeep en Dodge. Na een aantal jaar heb ik een tussenstop gemaakt door bij een Mercedes Benz dealer aan de slag te gaan. Toen Willem mij vroeg om in Nijmegen met mijn favoriete merken aan de slag te gaan, hoefde ik niet lang na te denken.

 

Waar kun je mij voor wakker maken?

 • Voetballen
 • Een vakantie naar Aruba
 • Mijn kinderen

Reageert allergisch op:

 • Sissende luchtslangen in de werkplaats
 • Problemen van een ander autobedrijf oplossen
 

Overige Team leden

guido

Guido Gosselink

IMG_7869

Roy Quist

IMG_3290

Rob den Heijer

Op de hoogte blijven van Kien?

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief


Bezoek onze mobiele website
om onze website te bekijken.