Veenendaal

De roots van de Kien Groep liggen in Arnhem In 1999 begon Willem Kien als Chrysler, Jeep & Dodge dealer aan de Overmaat in Arnhem-Zuid. Geheel tegen de stroom in, wist Willem Kien echter in korte tijd zijn bedrijf uit te bouwen. In 2010 breidde Kien uit naar Nijmegen en sinds 2016 is Kien ook actief in Veenendaal.

In Veenendaal ligt de nadruk op de verkoop van gebruikte auto’s en de Officiële Service van de merken van FCA (Fiat Chrysler Automobiles): Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Abarth, Dodge & Jeep. Met ingang van juni 2017 is Kien ook aangesteld als officiële dealer van Fiat Professional.

Vanuit Veenendaal bedient Kien de sales van Fiat Professional voor onder meer Veenendaal, Ede, Tiel en Rhenen. Met een prominente locatie naast de A12 tussen Utrecht en Arnhem bedient Kien Veenendaal een grote regio.

De waardering van onze relaties maakt dat Kien anno nu behoort tot de top van beste Alfa Romeo, Jeep, Abarth dealer in Nederland. Onze relaties staan dan ook centraal in alles wat we doen “driven by you”. Laagdrempeligheid, No-nonsens en hoogstaande service & dienstverlening vormen de belangrijkste speerpunten binnen onze organisatie.

Snel contact

Ons Team / Veenendaal

Team overzicht

Ron van den Brink

Hoi, mijn naam is Ron. Vanaf november 2015 heb ik het team van Kien mogen versterken.

Al vanaf 2002 ben ik werkzaam met de producten van Chrysler, Jeep en Dodge. Binnen Kien ben ik voornamelijk bezig met diagnose stellen van verschillende problemen. Als het probleem gevonden is, zorg ik ervoor dat deze correct verholpen wordt. Het kan van alles zijn, van elektronica tot mechanisch of software matig. Tevens verzorg ik de onderhoudsbeurten voor uw auto.

 

Waar kun je mij wakker voor maken?

  • 4×4 rijden in mijn Jeep Wrangler
  • Amerikaanse auto’s

Vincent van Veen

Hallo ik ben Vincent van Veen en ik ben werkzaam als monteur bij Kien in Veenendaal sinds 1 februari 2016.

Mijn werkzaamheden als monteur bestaan uit het onderhouden en repareren van auto`s. Graag bespreek ik eventuele problemen met de eigenaar van de auto. Ik (onder)zoek de defecten en zorg vervolgens voor een oplossing. Tevens keur ik de auto’s voor APK, dan kunt u weer veilig en zorgeloos de weg op.

 

Waar kun je mij voor wakker maken?

  • Een ritje in een voor de oorlog Alfa Romeo
  • Italiaans eten
  • Sushi
 

Overige Team leden

Kien

Ethan Houweling

IMG_0774

Martin van Mourik

Kien

Jan van Walsem

Op de hoogte blijven van Kien?

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief


Bezoek onze mobiele website
om onze website te bekijken.