Alfa Romeo Stelvio

2.0 T AWD Super 280PK
  • electronic climate controle
  • lederen/stof bekleding
  • lederen bekleding
  • lederen sportstoelen
  • lichtmetalen velgen 5-spaaks 18"
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2017
Kilometerstand 118.944 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
X-402-XB
CarrosserieSUV
Bouwjaar2017
KleurZwart
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1995 CC
Omschrijving

Een Italiaanse auto is altijd een prachtige mix van uitstekende rijkwaliteiten en een stijlvol uiterlijk. Dat is bij deze Alfa Romeo Stelvio al niet anders. Dit is een auto uit 2017, hij heeft 118944 kilometer op de teller staan. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. Dit mag je gerust een luxe uitvoering noemen: een lederen interieur én een elektrisch bedienbare achterklep! Laat de kou maar komen! U zit altijd goed met de heerlijke stoelverwarming. Koude handen? Da's voorbij met het verwarmd stuurwiel. Pak aan! Dankzij de xenonverlichting profiteert u in het donker van een krachtige en heldere lichtbundel. Verder is de Alfa Romeo uitgerust met: 18 inch lichtmetalen velgen, halflederen bekleding, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas, actieve hoofdsteunen en LED-achterlichten.

Geen nekkramp of spiegelwerk meer bij het achteruitrijden: de achteruitrijcamera kijkt en ziet alles! Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt. Elk genre muziek komt tot z'n recht. Het high performance audiosysteem is perfect in te regelen op uw smaak! De electronic climate control zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Ook full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, keyless entry en automatisch dimmende buitenspiegels zijn aan boord.

Zoals u mag verwachten van deze Alfa Romeo Stelvio is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Het Lane-keeping systeem doet precies wat nodig is: waarschuwen en corrigeren bij onbedoelde overschrijding van de rijstrooklijnen. Onbedoeld bumperkleven is er niet bij, dankzij de forward collision warning. Die waarschuwt direct als een botsrisico met uw voorligger dreigt. In deze Alfa Romeo vinden we verder een dodehoekdetectie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Een proefrit levert het overtuigende bewijs. Bel nu!

Alle moeite is genomen om de informatie op deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden of neem contact op met onze product specialisten.

Opties
electronic climate controle
lederen/stof bekleding
lederen bekleding
lederen sportstoelen
lichtmetalen velgen 5-spaaks 18"
navigatiesysteem full map
voorstoelen verwarmd
achteruitrijcamera
afdaal assistent
alarm klasse 1(startblokkering)
aluminium interieur afwerking
Anti Blokkeer Systeem