Chrysler Pacifica

Plug-In-Hybrid 3.6 V6 Pinnacle
  • electronic climate controle
  • Schuif -kanteldak
  • Vierwielaandrijving
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 21 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
827989491
CarrosserieMPV
Bouwjaar2024
KleurCeramic Grey (donker grijs)
BrandstofHybride
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders6
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud3518 CC
Omschrijving

Alle technologie in de Chrysler Pacifica - Plug-In-Hybrid is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. Spierkracht en onverzettelijkheid worden meegeleverd in de vorm van vierwielaandrijving. Een beetje luxe is nooit weg, toch? Vandaar de stoelverwarming! Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Ook is de auto voorzien van: 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, verstelbare lendensteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Dankzij het Harman/Kardon audiosysteem beluister u muziek alsof u er 'live' bij bent. Met de audiobediening op het stuur schakelt u snel en veilig tussen de diverse functies van uw muziekinstallatie. Het navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. Zuinig en zeker zoeven? Dan is de cruise control ideaal! De uitrusting van deze Chrysler is met verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

Meer weten? Neem nu contact met ons op voor een afspraak.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden of neem contact op met onze product specialisten.

Opties
electronic climate controle
Schuif -kanteldak
Vierwielaandrijving
7 zitter
Achterbank neerklapbaar (gelijke delen)
Achterstoelen entertaiment
Airbag(s) gordijn
Airbags achter
Airco Automatisch
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Audiobediening op het stuurwiel