Jeep Compass

1.3T Limited
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lederen/stof bekleding
  • lichtmetalen velgen 19"
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 29.218 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
S-042-TR
CarrosserieSUV
Bouwjaar2021
KleurPearl Whte
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1332 CC
Omschrijving

U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Jeep Compass. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Dankzij de xenonverlichting profiteert u in het donker van een krachtige en heldere lichtbundel. Bij de uitrusting van deze Jeep horen onder meer 19 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, actieve hoofdsteunen, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Met de DAB-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. Audiovolume aanpassen of wisselen van radiozender: dat gaat makkelijk en veilig met de audiobediening op het stuur. Je weet altijd waar je moet zijn, dankzij het full map navigatiesysteem. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. De achteruitrijcamera maakt inparkeren gemakkelijker dan ooit. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Zuinig en zeker zoeven? Dan is de cruise control ideaal! De uitrusting van deze Jeep is met verstelbaar stuur en automatisch dimmende binnenspiegel behoorlijk compleet.

Zoals u mag verwachten van deze Jeep Compass is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Op een kop-staartbotsing zit niemand te wachten. Daarom is de forward collision warning onderweg constant alert en berekent via een sensor de veilige afstand tot voorliggers. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert.

Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?

Alle moeite is genomen om de informatie op deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden of neem contact op met onze product specialisten.

Opties
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
lederen/stof bekleding
lichtmetalen velgen 19"
navigatiesysteem full map
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
alarmsysteem
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun achter