Jeep Compass

1.3T Night Eagle Black Edition
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lederen/stof bekleding
  • lichtmetalen velgen 19"
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 82.331 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
J-298-FS
CarrosserieSUV
Bouwjaar2020
KleurGlacier metallic + zwart dak (licht grijs metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1332 CC
Omschrijving

In het moderne verkeer hebt u achter het stuur van de Jeep Compass altijd de controle. Deze auto komt uit 2020. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. Bij de rijke uitrusting horen ook 19 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, LED-achterlichten, actieve hoofdsteunen, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. Knoppen voor audio-aanpassingen zijn onder direct handbereik met de audiobediening op het stuur. Je weet altijd waar je moet zijn, dankzij het full map navigatiesysteem. Met automatische airconditioning hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Kinderfietsje niet gezien bij het inparkeren? Dat gebeurt u nooit meer. Daar zorgt de achteruitrijcamera wel voor! De elektronische systemen in deze Jeep helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. Eenkennig is deze auto wel. Instappen en starten kan alleen als u de keyless start-token op zak heeft. Cruise control is aanwezig; prettig voor de lange einden. U bent in deze Jeep ook voorzien van lederen versnellingspook, verstelbaar stuur en automatisch dimmende binnenspiegel.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. In een noodsituatie waarschuwt forward collision warning bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten.

Belangstelling? Bel ons en we leggen de sleutels klaar voor een proefrondje.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden of neem contact op met onze product specialisten.

Opties
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
lederen/stof bekleding
lichtmetalen velgen 19"
navigatiesysteem full map
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrijcamera
afwijkende dakkleur
alarm klasse 1(startblokkering)
alarmsysteem
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Garanties
Nap