Jeep Grand Cherokee

3.6 Overland
  • Bedrijfswagen
  • airco (automatisch)
  • lichtmetalen velgen 20"
  • luxe lederen bekleding
  • metaalkleur
  • navigatiesysteem full map
  • panoramadak
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 22 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
11043
CarrosserieMPV
Bouwjaar2024
KleurBaltic Grey
BrandstofBenzine
EnergielabelG
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders6
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud3604 CC
Omschrijving

Met een auto als deze Jeep Grand Cherokee komt u absoluut goed voor de dag. De aandrijving van deze Jeep wordt verzorgd door een zescilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Luchtgeveerde wielophanging zorgt voor topklasse comfort op alle soorten wegdek. Met zijn lederen bekleding is deze Jeep comfortabel en stijlvol. Ga samen met uw bijrijder lekker zitten in de verwarmbare voorstoelen. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. Het glazen panoramadak laat meer licht binnen in het interieur en zorgt voor een magnifiek uitzicht naar buiten. Koude handen? Da′s voorbij met het verwarmd stuurwiel. Pak aan! Ook achterin is iedereen snel op temperatuur door de verwarmde achterbank. In het donker zorgt de xenonverlichting voor een goed zicht op de weg. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 20 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch bediende, verwarmde en inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. Praat tegen deze auto en de auto doet wat u wilt dankzij de ingebouwde spraakbediening. Het full map navigatiesysteem brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. De elektronische systemen in deze Jeep helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. De cruise control zorgt voor een prettige, gelijkmatige koers en minder brandstofgebruik.

Als bestuurder van deze Jeep bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen.

Interesse? Maak dan gauw een afspraak voor een proefrit.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden of neem contact op met onze product specialisten.

Opties
airco (automatisch)
lichtmetalen velgen 20"
luxe lederen bekleding
metaalkleur
navigatiesysteem full map
panoramadak
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrij assistent
achteruitrijcamera
afdaal assistent
alarm klasse 1(startblokkering)