20 Jaar Kien

1999

Wat zou jij doen als je 28 jaar oud bent en voor het symbolische bedrag van €1,- de jongste Chrysler, Jeep en Dodge dealer van Nederland zou kunnen worden? Misschien zou je twijfelen of nog even verder kijken…  Maar Willem Kien niet: vol daadkracht en overtuiging begon Willem in 1999 autobedrijf Kien. En nu, 20 jaar later staat er een ontzagwekkende organisatie met zes prachtige merken. Speciale modellen, buitengewone edities en de vaak onvergetelijke Kerst toespraken.  Vandaag zijn we 20 jaar geworden en daar zijn we best wel trots op. Is het raar als we onszelf feliciteren?

2011

Wat begon met Chrysler, Jeep en Dodge veranderde in 2011 toen de Fiat Groep, Chrysler in Amerika over nam. Dodge en Chrysler vielen weg in Europa en Lancia werd in ons merkportefeuille toegevoegd. Later volgde Alfa Romeo, Fiat, Fiat professional en Abarth. De samenstelling was compleet: zes fantastische merken met elk een uitzonderlijk verhaal: Het passievolle karakter van een Alfa Romeo, de grenzeloze mogelijkheden van Jeep, de kanonnen van Abarth, de American Dream van een Dodge, het plezierige van een Fiat en de professionaliteit van een Fiat Prof.

2016

Na 17 jaar werden er essentiële stappen ondernomen in de ontwikkeling van het merk Kien. Een verhuizing in Nijmegen, de opening van de vestiging in Veenendaal en een aanzienlijke verbouwing in Velp waardoor deze vestiging een volledige flagship brand store werd.

2019

Nu, 20 jaar later staat er een merk met een kernploeg van 60 vaste medewerkers waar we trots op mogen zijn. Samen met onze relaties, de zes merken en de toekomst zijn wij meer dan ooit klaar voor de volgende 20 jaar. Gedreven door onze liefde voor auto’s, enthousiaste medewerkers vol vakkennis en gevoel voor detail en eigenzinnigheid proosten wij. Dit is tevens een mooi moment om vol dankbaarheid stil te staan bij wat jullie als relaties voor ons betekent hebben in de afgelopen 20 jaar. Jij als relatie staat dan ook centraal in alles wat wij doen: wij zijn Driven by you. Proost!

Wij staan al 20 jaar voor je klaar!

Neem direct contact op met
onze specialisten.

Willem Kien
Directie
Willem Kien | Kien - Officieel dealer van Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep & Dodge

Het laatste nieuws

Lees hier het laatste nieuws over ons bedrijf of onze merken.