Abarth 595 Esseesse

Abarth
595 Esseesse

De Absolute Top

in prestaties…

Stap in de nieuwe Abarth 595 esseesse en ervaar zijn Schorpioen-waardige prestaties. Met zijn sportieve striping en 17-inch lichtmetalen Supersport-velgen toont hij zijn authentieke racekarakter. En met het onmiskenbare geluid van zijn Akrapovič-uitlaat zet hij zijn hoge prestatieniveau verder kracht bij.

Boek direct een proefrit

Het geluid van Akrapovič

Als eerste 595 is de esseesse uitgerust met een Akrapovič-uitlaat. Met zijn hese brul bevestigt dit hightech-systeem dat de 595 esseesse is gebouwd voor het leveren van topprestaties.

Compromisloze kracht

Pk’s zijn alleen leuk als je ze ook kunt gebruiken. De oversized Garrett GT 1446-turbocompressor met vaste geometrie beperkt brandstoflekkage langs de wanden van het brandstofsysteem en garandeert zo maximale resultaten ongeacht de belasting.

Vraag direct een inruilvoorstel

Geoptimaliseerde rijeigenschappen

Betere wendbaarheid en stabiliteit. Meer grip. Maximale controle onder alle omstandigheden. Allemaal dankzij de FSD-technologie (Frequency Selective Damping) van de Koni-schokdempers voor en achter, speciaal ontwikkeld voor het bieden van een opwindend, maar veilig rijgedrag.

Stel een vraag aan onze specialisten

Een greep uit onze voorraad…

Liever bellen?

Neem direct contact op met onze Abarth specialist.

Jibbe Boschma
Product Specialist
Jibbe Boschma | Kien - Officieel dealer van Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep & Dodge