Abarth 695 BiPosto

Plan een proefrit

Abarth 695 Biposto: Een raceauto?

De Abarth 695 Biposto is speciaal bedacht en ontwikkeld voor mensen die het racen in hun bloed hebben. Mensen voor wie het circuit de natuurlijke habitat is en bij wie brullende motoren als muziek in de oren klinken.

Als echte ‘gala-racer’ is de Abarth 695 Biposto een auto voor fijnproevers die prestaties verlangen, zonder in te willen leveren op het gebied van stijl. Mensen voor wie performance een way of life is.

Plan direct een proefrit

De kleinste supercar

De Abarth 695 Biposto heeft geen achterbank. Die is verwijderd om plaats te maken voor specifieke race-componenten. Want zeg nou zelf, twee stoelen is toch meer dan genoeg om het opwindende gevoel van snelheid te delen?

Ook de airco en de radio zijn gesneuveld. Want wat moet je daarmee als je aan het als alleen het geluid van de motor al pure adrenaline door je lijf laat vliegen? De Abarth 695 Biposto: de kleinste supercar ter wereld!

Vraag een offerte aan

Technisch hoogstaand

De Abarth 695 biposto biedt een perfecte mix tussen prestaties op straat en sensaties van het circuit. Met een gewicht van slechts 997 kilo en een 190 pk sterke 1.4 T-jet-motor kan de Biposto bogen op een gewichts/pk-verhouding van 5,2 kg/pk, de beste van zijn klasse.

In de praktijk is dat goed voor een sprint van 0 tot 100 in 5,9 seconde en een topsnelheid van 230 km/h.

Download de prijslijst

Een primeur

De dogring-versnellingsbak van de 695 Biposto – een primeur voor een auto met een typegoedkeuring voor de openbare weg – is voorzien van een volledig van aluminium vervaardigde schakeltoren. Tevens beschikt de Abarth 695 Biposto over heeft een H-schakelpatroon, precies zoals dat op supercar hoort.

Kom je langs in onze showroom om onder het genot van een kop koffie de Biposto zelf te bewonderen? We heten je graag welkom!

Plan direct een proefrit

Liever bellen?

Neem gerust contact op met een van onze specialisten.

Ian Jansen
Senior Product Specialist
Ian Jansen | Kien - Officieel dealer van Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep & Dodge