Abarth leasen?

Abarth lease mogelijkheden

Wanneer je een Abarth zakelijk of particulier aanschaft, zijn er verschillende opties om deze aankoop te bekostigen. Zo kun je de auto uit eigen middelen betalen. Steeds meer mensen kiezen er echter voor om hun auto met een vorm van financiering aan te schaffen, zowel particulier als zakelijk. Kien biedt graag de Abarth Financial Service aan.

Full operational lease

Je wilt beschikken over een auto zonder deze te bezitten. Je besteedt de investering, de administratie en het risico op waardeverminderingen liever uit. Je betaalt alleen een vast leasebedrag per maand. De looptijd? Die bepaal je helemaal zelf.

Vraag meer informatie!

Financial lease

Je bent een zakelijke klant en zoekt naar mogelijkheden om jouw nieuwe of gebruikte Abarth te financieren. Met een zakelijke financiering wordt er geen beslag gelegd op je werkkapitaal en heb je financiële stabiliteit. Alles is mogelijk!

Vraag meer informatie!

Private Lease

Je wilt gebruik maken van een nieuwe Abarth zonder deze te bezitten. Alle kosten om met de auto de weg op te kunnen, zitten in het maandbedrag. De prijs is all-inclusive. Alleen de brandstofkosten komen er nog bij. De looptijd en het kilometrage bepaal je helemaal zelf.

Vraag meer informatie!

Informatie over leasen?

Neem direct contact op met onze specialisten

Josine Abbenhuis-Versteegh
Kien lease
Josine Abbenhuis-Versteegh | Kien - Officieel dealer van Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep & Dodge