Abarth – Onderhoud en APK

Kien heeft de juiste expertise en originele onderdelen in huis voor onderhoud, reparaties en AKP van jouw Abarth. Onze moderne werkplaats is voorzien van alle benodigde apparatuur en onze servicemedewerkers worden continu opgeleid om jou optimaal van dienst te zijn en blijven.

Ook wanneer je elders een Abarth hebt aangeschaft of een oudere Abarth bezit, is deze voor onderhoud of reparaties van harte welkom bij Kien!

Plan direct je afspraak

Afspraak is afspraak! Wij bieden je 24 uur per dag de mogelijkheid om een werkplaatsbezoek online te plannen. Natuurlijk kun je zelf de datum kiezen, het is tenslotte jouw kostbare tijd!

De Kien servicepas

Met de aanschaf van de Kien servicepas profiteer je van een aantal belangrijke voordelen wat betreft service en dienstverlening. De kosten van deze servicepas bedragen €39,95 (inclusief BTW) per jaar. Uiteraard dient je auto bij Kien in onderhoud te zijn of te komen en wordt het onderhoud volgens het voorgeschreven onderhoudsschema uitgevoerd om jouw auto in perfecte conditie te houden. Met de Kien servicepas weet je waar je aan toe bent!

Kien servicepas aanvragen 

Wij helpen je op weg!

Neem contact op met onze specialisten

Dylan van de Wall
Service Adviseur
Dylan van de Wall | Kien - Officieel dealer van Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep & Dodge