Abarth 500

Italian craftwork

Bekijk dit model Plan een proefrit

Abarth dealer Kien

Abarth is ontstaan door de verbeelding en de moed van Karl Abarth. De geschiedenis zit vol records en grootse innovaties. Het is het verhaal van een man en zijn speciale auto’s, dezelfde auto’s die hun stempel drukten op de Italiaanse en internationale autosport. Deze rijke historie komt terug in de huidige Abarth modellen. Neem zelf een kijkje in de showroom van Kien, uw Abarth dealer.

Innovatie en onvervalst rijplezier

Sinds 1949 richt Abarth zich vooral op de productie van sport- & raceauto’s. De alom bekende en glorierijke samenwerking met Fiat begon in 1952 met de bouw van de Abarth 1500 Biposto. Tot de dag van vandaag is er met de 500 sinds 1949 eigenlijk niet zoveel veranderd.

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak maken bij uw Abarth dealer?

Afspraak is afspraak! Wij bieden daarom 24 uur per dag de mogelijkheid om een werkplaatsbezoek online te plannen. Natuurlijk kun je zelf de datum kiezen, het is tenslotte jouw kostbare tijd!

Hoeveel is jouw auto waard bij inruilen?

Bereken het gratis!

Vraag vrijblijvend de inruilwaarde van jouw auto aan! Op basis van bouwjaar, kilometerstand, opties en aanwezige accessoires geven wij een indicatie af.

Het laatste nieuws

Wij snappen wat u zoekt

Neem contact op met onze specialist voor meer informatie en ervaar uw gewenste auto door middel van een proefrit.

Willem Kien
Directie
Willem Kien | Kien - Officieel dealer van Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep & Dodge

Rijders aan het woord

Kien is Driven by You! Laagdrempeligheid, no-nonsens en hoogstaande service & dienstverlening vormen de belangrijkste speerpunten binnen de organisatie. Aandacht voor de mens, kwaliteit en het nakomen van gemaakte afspraken zijn bij Abarth dealer Kien vanzelfsprekend. En relaties van Kien zien, ervaren en waarderen dit. Niet voor niets ontving Kien afgelopen jaar, uit handen van de importeur Fiat Chrysler Automobiles (FCA), de Award: Beste FCA Dealer van het Jaar.

Lees alle ervaringen

Dhr. C. Meurs Ecommerce Le Ballon / Invito
8,5

Alfisti geworden bij Kien! Van huis uit komen wij al sinds jaar en dag bij Kien. Via een actie van…

Lees beoordeling
Dhr. Eijsink Directeur Eijsink Afbouw bv
7,8

De eerste Alfa Romeo Giulia bij Kien! Ik kom al langere tijd bij Kien en heb recent mijn tweede auto…

Lees beoordeling