595 21th Anniversary

Wat zou jij doen als je 28 jaar oud bent en voor het symbolische bedrag van €1,- de jongste Chrysler, Jeep en Dodge dealer van Nederland zou kunnen worden? Misschien zou je twijfelen of nog even verder kijken…  Maar Willem Kien niet: vol daadkracht en overtuiging begon Willem in 1999 autobedrijf Kien. En nu, 21 jaar later staat er een ontzagwekkende organisatie met zes prachtige merken. En daar zijn we best wel trots op.

Abarth 21th Anniversary

Wie jarig is trakteert en daarom introduceren wij de Abarth 21th Anniversary! Kies een door een van ons geselecteerde Abarth en profiteer van een voordeel tot maarliefst €4.140,-. Je rijdt al een Abarth 595 vanaf €28.840,- of €400,- per maand.

Ontdek hieronder jouw voordeel…

Rij een Abarth 595 voor €400,- p/mnd

Private lease: (12 maanden & 10.000km per jaar)

Is voor jou het gebruik van een Abarth belangrijker dan het daadwerkelijk bezitten ervan? Besteed je de verzekering en het onderhoud liever uit? Maak kennis met Private Lease by Kien! Dit lease-plan is erg overzichtelijk, alle kosten zitten namelijk in één maandbedrag. Je hoeft alleen nog maar te tanken. Maar dat kan uiteraard met je Total tankpas…

Vraag meer informatie over deze aanbieding

Onze selectie…

Liever bellen?

Neem direct contact op met onze Abarth specialist.

Jibbe Boschma
Product Specialist
Jibbe Boschma | Kien - Officieel dealer van Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep & Dodge