Promotiebonus
Profiteer van voordeel tot €5.500

Boek direct een proefrit

Pak je voordeel; in stijl!

Profiteer nu van 50% voordeel op alle fabrieksopties van de Alfa Romeo Giulia & Stelvio. Laat je verrassen door het brede scala aan mogelijkheden, om jouw Alfa nóg persoonlijker en exclusiever te maken.

Boek direct een proefrit

*) Deze actie geldt voor de Alfa Romeo Giulia & Alfa Romeo Stelvio, met uitzondering van de Quadrifoglio-uitvoeringen.

Alfa Romeo Giulia

Een authentieke, markante verschijning van Italiaanse makelaardij; de Giulia belichaamt alles waar Alfa Romeo door de jaren heen zo bekend om is geworden. Ze luidt een nieuw tijdperk in voor het Milanese merk, met alle ingrediënten voor de meest opwindende rijervaring.

Schoonheid staat voorop bij Alfa, en dat illustreert het design van de Giulia perfect. Daarnaast heb je standaard minimaal 136pk onder de motorkap. De Giulia biedt het totale pakket: stijl, technologische innovatie en prestatie.

Ontdek de Giulia

Alfa Romeo Stelvio

De eerste Alfa Romeo SUV laat zien dat het Italiaanse merk van alle markten thuis is. De Stelvio is een verfijnd sturende wagen die zich dankzij de vele sportieve eigenschappen onderscheidt van de concurrentie.

Het belangrijkste: je hoeft geen concessies te doen op het gebied van ruimte, comfort en luxe. De standaarduitvoering voorziet je van maar liefst 280pk onder de motorkap, en dankzij de perfecte gewichtsbalans is de wegligging ongeëvenaard.

Ontdek de Stelvio

Liever bellen?

Neem direct contact op met onze specialisten.

Jibbe Boschma
Product Specialist
Jibbe Boschma | Kien - Officieel dealer van Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep & Dodge