Alfa Romeo Sofisticato

EEN NIEUWE ALFA ROMEO INCLUSIEF MAATPAK T.W.V. €1.000,-

Alfa Romeo liefhebbers hebben smaak. Dat zie je aan de auto, maar vaak ook aan de stijlvolle outfit van de bestuurder. Om deze twee goede eigenschappen te combineren, hebben wij de Alfa Romeo MiTo, Giulietta, Giulia & Stelvio Sofisticato ontwikkeld. Wie een Alfa Romeo uit voorraad bestelt, ontvangt een Italiaans maatpak ter waarde van €1.000,-!

Daarnaast profiteer je van extra voorraadvoordeel. Goed uitgekiend niet?

Vraag meer informatie

Italiaans maatpak

Smaakvol design, dat vind je terug in de maatpakken van Only for Men. Verwen jezelf met meer dan alleen een nieuwe Alfa Romeo Sofisticato en geniet van een Italiaans maatpak. Exclusief bij Kien en alleen op de Alfa Romeo Sofisticato modellen.

Vraag meer informatie

Mito Sofisticato

INCLUSIEF MAATPAK T.W.V. €1.000,-

Op zoek naar een sportieve stijlvolle en toch compacte auto? De Alfa Romeo MiTo Sofisticato is in dat geval de juiste keuze! De Alfa Romeo MiTo combineert sportief rijplezier en maximale veiligheid. Geniet van het sportieve DNA van Alfa Romeo in het meest handzame model, de MiTo.

Bekijk onze voorraad  Plan een proefrit

Giulietta Sofisticato

INCLUSIEF MAATPAK T.W.V. €1.000,-

Het sportieve karakter van de Giulietta Sofisticato vormt samen met zijn tijdloze elegantie de basis voor het ultieme rijplezier zoals alleen een Alfa Romeo dat kan bieden. Ontdek dit Italiaanse meesterwerk zelf.

Bekijk onze voorraad  Plan een proefrit

Giulia Sofisticato

INCLUSIEF MAATPAK T.W.V. €1.000,-

Zoals elke Alfa Romeo biedt de Giulia Sofisticato een sportief rijgedrag dat de bestuurder vertrouwen geeft om compromisloos van het rijden te genieten. Zijn hoge prestatieniveau en stijlvolle design bieden ruimte voor passie en emotie. Ontdek de Giulia zelf.

Bekijk onze voorraad  Plan een proefrit

Stelvio Sofisticato

INCLUSIEF MAATPAK T.W.V. €1.000,-

De Stelvio Sofisticato komt voort uit Alfa Romeo’s rijke designtraditie. De stijlelementen van het merk zijn harmonieus geïntegreerd met de stoere, stevige proporties van een SUV. Zijn functioneel vormgegeven carrosserie omhult de onderliggende techniek. Dat is wat we bij Alfa Romeo bedoelen met ‘functionele schoonheid’. Maak uitgebreid kennis met de Stelvio.

Ontdek onze voorraad Plan een proefrit

Wat is jouw auto waard?

Vul hier de gegevens in en een van onze product specialisten gaat berekenen wat je huidige auto waard is.

Liever bellen?

Neem contact op met onze Alfa Romeo product specialist.

Jibbe Boschma
Product Specialist
Jibbe Boschma | Kien - Officieel dealer van Alfa Romeo, Lancia, Abarth & Jeep