doblo 20th anniversary

Doblo
20th Anniversary

Alle kosten die je niet maakt,

hoef je ook niet terug te verdienen!

Wat zou jij doen als je 28 jaar oud bent en voor het symbolische bedrag van €1,- de jongste Chrysler, Jeep en Dodge dealer van Nederland zou kunnen worden? Misschien zou je twijfelen of nog even verder kijken…  Maar Willem Kien niet: vol daadkracht en overtuiging begon Willem in 1999 autobedrijf Kien. En nu, 20 jaar later staat er een ontzagwekkende organisatie met zes prachtige merken. En daar zijn we best wel trots op.

Fiat Doblo 20th Anniversary

Wie jarig is trakteert en daarom introduceren wij de Fiat Doblo 20th Anniversary! Alle kosten die je niet maakt hoef je ook niet terug te verdienen! Je rijdt al een Fiat Doblo vanaf €10.995,- ex.

Ontdek hieronder jouw voordeel…

Maatwerk voor jou

20% cadeau op de inbouw van de laadruimte

Bij aanschaf van een Fiat Doblo 20th Anniversary ontvang jij 20% van de inrichting cadeau! Dit houd in dat we je nieuwe Doblo afleveren inclusief vloer-, wand- en deurbekleding in de laadruimte. Zo weet je zeker dat je lading en je Doblo veilig en onbeschadigd bij iedere klus arriveert…

BOEK HIER DIRECT JE PROEFRIT

Netto Operational Lease

Niet investeren maar wel de operationele zaken in beheer

In maandelijkse termijnen worden alleen de rente, de afschrijving en de houderschapsbelasting in rekening gebracht. Hierdoor ben je vrij je eigen verzekering te kiezen en te bepalen waar jouw Fiat Doblo in onderhoud gaat (deze kosten zijn niet inbegrepen). Net als bij full operational lease staat de Doblo op naam van de leasemaatschappij en daarmee niet op de bedrijfsbalans.

VRAAG LEASE OFFERTE

Onze selectie…

Liever bellen?

Neem direct contact op met onze Fiat Professional specialist

Koen Koperberg
Verkoop Verantwoordelijke
Koen Koperberg | Kien - Officieel dealer van Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep & Dodge