Alle kosten die je niet hebt,

hoef je ook niet terug te verdienen!

Wat zou jij doen als je 28 jaar oud bent en voor het symbolische bedrag van €1,- de jongste Chrysler, Jeep en Dodge dealer van Nederland zou kunnen worden? Misschien zou je twijfelen of nog even verder kijken…  Maar Willem Kien niet: vol daadkracht en overtuiging begon Willem in 1999 autobedrijf Kien. En nu, 21 jaar later staat er een ontzagwekkende organisatie met zes prachtige merken. En daar zijn we best wel trots op.

Fiat Ducato 21th Anniversary

Wie jarig is trakteert en daarom introduceren wij de Fiat Ducato 21th Anniversary! Alle kosten die je niet maakt hoef je ook niet terug te verdienen! Je rijdt al een Fiat Ducato vanaf €17.600,- ex.

Boek direct een proefrit

Netto Operational Lease

Niet investeren maar wel de operationele zaken in beheer

In maandelijkse termijnen worden alleen de rente, de afschrijving en de houderschapsbelasting in rekening gebracht. Hierdoor ben je vrij je eigen verzekering te kiezen en te bepalen waar jouw Fiat Ducato in onderhoud gaat (deze kosten zijn niet inbegrepen). Net als bij full operational lease staat de Ducato op naam van de leasemaatschappij en daarmee niet op de bedrijfsbalans.

VRAAG LEASE OFFERTE

Liever bellen?

Neem direct contact op met onze Fiat Professional specialist

Fabian Wiersma
Product Specialist
Fabian Wiersma | Kien - Officieel dealer van Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep & Dodge