Alfa Romeo Giulia en Stelvio B-tech

22 november 2018

Perfecte combinatie

Alfa Romeo introduceert met trots de gelimiteerde B-Tech editions van de Giulia en Stelvio. De editions combineren technologie met design en zijn voorzien van diverse comfort-, veiligheids- en connectiviteitssystemen, donkere details en staan op nieuwe lichtmetalen velgen. Slechts 150 Giulia’s en 100 Stelvio’s B-Techs komen naar Nederland.

Design

Design is altijd de unieke factor van Alfa Romeo geweest, maar in een steeds meer competitieve markt moet het gecombineerd worden met de beste technologie. De Alfa Romeo Giulia en Stelvio B-Tech hebben beide en onderscheiden zich door de donkere en glanzende details. Zo zijn de Scudetto (de V-vorm van de grille), de spiegelkappen, uitlaatpijp en badges in zwarte kleur uitgevoerd. Het inzetstuk op de achterbumper, de dakdragers, de ramen vanaf de B-stijl èn de raamomlijsting zijn eveneens donker afgewerkt. De nieuw vormgegeven velgen met eenkleurige wielnaaf doppen maken de donkere stijl compleet. Standaard zijn 18"- velgen op de Giulia gemonteerd en 20" op de Stelvio. Grotere maten zijn optioneel verkrijgbaar.

Techniek

Vanuit technologisch standpunt zijn beide modellen standaard uitgerust met een soepele 8-traps automatische transmissie met schakel flippers, parkeersensoren voor en achter, adaptieve cruise control met Stop&Go functie, AlfaTM Connect infotainment met 8,8"-scherm, Apple CarPlay en Android Auto, DAB-radio, Bi-xenon koplampen en Alfa Connected Services, met e-call en b-call, management/monitoring van de conditie van het voertuig en gps-functies. Dit alles wordt bediend via de Alfa Connect-smartphoneapp.

Motor

De Alfa Romeo Giulia B-Tech is er met een 2.0 liter benzinemotor van 200 pk en twee 2.2 liter dieselblokken van 160 en 190 pk. Er komen slechts 150 exemplaren naar Nederland. Van de Alfa Romeo Stelvio B-Tech komen er 100 naar ons land waarbij keus is uit twee 2.0 liter benzinemotoren van 200 en 280 pk en drie 2.2 liter diesels van 160, 190 en 210 pk.

Wat gaan ze kosten?

De compleet uitgeruste Alfa Romeo Giulia B-Tech biedt een voordeel tot 35% en start vanaf € 50.950. De Alfa Romeo Stelvio B-Tech heeft een financieel voordeel tot 25% en staat vanaf € 67.990 bij de Kien. Beide modellen scoorden de maximale 5 sterren bij de EuroNCAP proeven en worden geleverd met 3 jaar lak- en 8 jaar carrosseriegarantie.

Kun jij ook niet wachten?

Kom dan vast naar Kien! Tot eind december 2018 profiteer je nog van 50% voordeel op de fabrieksopties voor zowel de Giulia als de Stelvio.

Ontdek de actie