Alfa Romeo 4C Spider

Alfa Romeo 4C Spider

Italian Craftwork

Plan een proefrit

Ontdek de Alfa Romeo 4C Spider

De 4C Spider is in vele opzichten uniek: open rijden in combinatie met prestaties die horen bij een echte Italiaanse sportwagen, de stijlvolle vormgeving en het typische Italiaanse design.

Net als de 4C Coupe is de Spider voorzien van het ultralichte, uit carbon en aluminium opgetrokken monocoque chassis. De Tipo 33 Stradale heeft ook hier haar DNA meegegeven. Welkom in de wereld van de Alfa Romeo 4C Spider: open rijden was nog nooit zo’n sensatie!

Vraag een offerte aan

Ongekend lichtvoetig

Niet alleen het uiterlijk, ook de techniek onderhuids is van groot belang. Het gewicht van slechts 940 kilo vormt de basis voor de superieure prestaties van de 4C Spider op het gebied van souplesse en snelheid. Alleen hoogwaardige en lichtgewicht materialen zijn gebruikt in de 4C en dat maakt haar ongekend lichtvoetig.

Uitgebalanceerd en licht van gewicht; een basis die garant staat voor een weergaloze rijervaring.

Plan direct een proefrit

Onderhuidse evolutie

De ingrediënten voor een echte ‘Super Car’ zijn onder andere: carbonfiber, aluminium en composietmaterialen. De Alfa Romeo 4C Spider wordt, net als de Coupé, bij Maserati gebouwd. In de fabriek in het Italiaanse Modena worden alle geavanceerde technieken samengebracht met als eindresultaat de oogverblindend mooie 4C Spider.

Ook de in het midden geplaatste, 240 pk sterke turbo benzinemotor, gekoppeld aan de TCT-versnellingsbak is geheel vervaardigd uit aluminium.

Download de brochure

The sky is the limit

Alfa Romeo liegt geen woord als het zegt dat deze 4C Spider een unieke (geluids)beleving biedt.

Door de combinatie van motor, uitlaat en de algehele beleving aan boord van de 4C Spider wordt het open rijden een regelrechte sensatie. Door de stijlvolle vormgeving en zijn sportwagenprestaties is de Alfa Romeo 4C Spider werkelijk uniek.

Liever bellen?

Neem contact op met onze Alfa Romeo specialist en beleef de 4C Spider in onze showroom.

Jibbe Boschma
Product Specialist
Jibbe Boschma | Kien - Officieel dealer van Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep & Dodge