Kien Alfa Romeo Giulia

Alfa Romeo Giulia
Italian Craftwork

Plan een proefrit

Ontdek de Alfa Romeo Giulia

De Alfa Romeo Giulia is een authentieke, achterwielaangedreven, markante verschijning. Ze belichaamt ieder detail van Alfa Romeo, wat terug te zien is in de stijl van de auto. Hiermee wordt een nieuw tijdperk ingeluid voor het merk uit Milaan.

De Giulia heeft alle ingrediënten aan boord voor de meest opwindende rijervaring. Zo is ze voorzien van een duidelijk Italiaans design, innovatieve en sportieve motoren, een ideale gewichtsverdeling en een buitengewone verhouding tussen vermogen en gewicht.

Plan direct een proefrit!

Stijl

De Alfa Romeo Giulia is een meesterwerk op vier wielen. Het ontwerp kenmerkt een indrukwekkende evolutie van het beroemde Alfa Romeo Design; zowel op technisch vlak als op het gebied van stijl. De Italiaanse benadering van design is een combinatie van eenvoud en hoge kwaliteit. Deze zijn met passie en op ambachtelijke wijze bij elkaar gebracht.

Alles is gericht op de ultieme beleving; geen detail is aan het toeval overgelaten. Een uniek detail is bijvoorbeeld de startknop, waarmee iedere Giulia tot leven wordt gewekt.

Vraag een offerte aan

Prestaties

Het hart van elke Alfa Romeo Giulia? De motor. De nieuwe 2.0­ liter Turbo benzinemotor met 200 pk is gekoppeld aan een 8-­traps automaat. De 2.2 JTDm dieselmotor is leverbaar met 136, 150 en 180 pk en is ongeëvenaard efficiënt. De uitvoeringen met de 150 en 180 pk zijn tevens leverbaar met een 8-traps automaat.

Dankzij het uitgekiende materiaalgebruik – zoals koolstofvezel en aluminium – kenmerkt de Giulia zich met haar lage gewicht en perfecte gewichtsverhouding. Dit komt niet alleen de perfecte verhoudingen en rijprestaties ten goede; ook de emissies en verbruikscijfers zijn uitstekend.

Download de brochure

Technologie

De Alfa Romeo Giulia is niet alleen onder de motorkap voorzien van vooruitstrevende technologie. Ook in het interieur komt dit naar voren. Via het Rotary Pad op de middenconsole kunt u het infotainment systeem eenvoudig bedienen. Op een 8,8 ­inch scherm worden de prestaties van de Giulia en het nieuwe 3D-navigatiesysteem in High Definition weergegeven.

Muziekliefhebbers kunnen via het optionele Harman Kardon TM Sound Theatre-systeem en de 900 watt versterker en 14 speakers genieten van hun favoriete muziek.

Download de prijslijst

Accessoires

Carbon Grille € 499,-
Sleutel Cover Rood € 49,-
Dakdragers € 319,-
Dakkoffer 490 liter Zwart € 499,-

Wat is mijn auto waard?

Vul hier de gegevens in en onze productspecialisten taxeren jouw auto.

Liever bellen?

Neem contact op met onze Alfa Romeo specialist en ervaar de Giulia tijdens een proefrit.

Jibbe Boschma
Product Specialist
Jibbe Boschma | Kien - Officieel dealer van Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep & Dodge