Kien Alfa Romeo Giulietta

Alfa Romeo Giulietta
Italian Craftwork

Plan een proefrit

Ontdek de nieuwe Giulietta

De Alfa Romeo Giulietta is speciaal voor jou ontwikkeld en zorgt wederom voor een unieke rijbeleving. Het sportieve karakter en de tijdloze elegante belijning vormen de basis voor de ultieme ervaring, zoals alleen Alfa Romeo die kan bieden. Alle elementen zijn ontworpen om bij te dragen aan de perfecte balans tussen kracht en souplesse onder alle rij-omstandigheden.

De nieuwe grille, het legendarische “Scudetto” eist als vanouds de hoofdrol op. In combinatie met de vernieuwde voor- en achterbumper geeft deze de Giulietta een nog krachtiger uiterlijk mee. Ze heeft zichzelf daarmee opnieuw verbeterd.

Plan direct een proefrit

De bestuurder staat centraal

Niet alleen de sportieve exterieurdetails, maar ook de nieuwe comfortvoorzieningen aan boord van de Giulietta zorgen voor een nog betere en unieke rijbeleving.

In het interieur vallen direct de nieuwe sierranden rondom het dashboard en middenconsole op. In combinatie met de nieuwe bekleding, ademt de omgeving nog meer sportiviteit en klasse uit. Het typische Alfa Romeo-karakter ontstaat niet alleen door die exclusieve details, maar ook door het verfijnde samenspel van de vormen en gebruikte materialen.

Vraag een offerte aan

Uconnect

Het Uconnect radio-multimediaplatform biedt infotainment op hoog niveau aan boord  van je Alfa Romeo Giulietta. Met Uconnect Live Services is het zelfs mogelijk om permanent in verbinding te staan met de buitenwereld. Door de BlueTooth koppeling met je smartphone kun je op elk moment genieten van jouw favoriete muziek en berichten op social media lezen en/of liken.

Alles is makkelijk via de bedieningsknoppen op uw stuurwiel of het full color touchscreen te bedienen. Met het optionele Bose® HiFi Sound System van 500 watt, zijn alle inzittenden tevens ten alle tijde verzekerd van sublieme geluidskwaliteit!

Download de brochure

Het hart

De motor vormt het hart van elke Alfa Romeo. Zo ook bij de Giulietta. Met het nieuwe motorenaanbod biedt Alfa Romeo de juiste motor voor iedere bestuurder.

Ze is leverbaar met benzinemotoren van 120 tot 240 pk en dieselmotoren van 120 en 150 pk. De dieselmotoren kwalificeren zich voor 22% bijtelling. Compleet nieuw is de 120 pk sterke 1.6 JTDm dieselmotor, gekoppeld aan de TCT-versnellingsbak. De TCT zorgt voor een dynamische rijervaring en voor een lager brandstofverbruik.

Kortom: zuinig, dynamisch en sportief!

Download de prijslijst

Wat is mijn auto waard?

Vul jouw gegevens in en onze productspecialisten taxeren jouw auto.

Liever bellen?

Neem contact op met onze Alfa Romeo specialist en ervaar deze sportieve Giulietta tijdens een proefrit.

Jibbe Boschma
Product Specialist
Jibbe Boschma | Kien - Officieel dealer van Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep & Dodge