Kien Alfa Romeo Mito

 

 

Alfa Romeo Mito

Plan een proefrit

Ontdek de Alfa Romeo Mito

De Alfa Romeo Mito was Alfa Romeo’s eerste nieuwe model na de 8C Competizione. De Mito deelt dan ook een aantal opvallende kenmerken met diens voorganger, zoals het karakteristieke driedelige front, de opvallende vorm van de zijruiten en de stijlvolle led-achterlichten.

De Alfa Romeo Mito combineert compact, sportief rijplezier met maximale veiligheid. Van de zuinige Turbo Twinair tot de sportieve Veloce; je kunt iedere uitvoering naar eigen smaak samenstellen bij Kien.

Plan direct een proefrit

Alfa DNA

Waar je ook rijdt, je bepaalt zelf de rijeigenschappen van jouw Alfa Romeo Mito. Iedere Mito is namelijk uitgerust met het Alfa DNA-Systeem, waarmee je de karakteristiek van gasrespons, ESP en stuurbekrachtiging zelf kunt aanpassen aan de conditie van het wegdek. Je kunt met het DNA-Systeem een keuze maken uit de standen (D)ynamic, (N)ormal en (A)llweather.

De Allweather-stand is ontwikkeld voor het rijden op wegen met slechte grip, waarbij alle systemen op ‘full alert’ staan om in te grijpen bij onveilige omstandigheden. In de Dynamic-stand gebeurt precies het tegenovergestelde: de gasrespons wordt feller en de besturing zwaarder. In de Normal-stand ligt de nadruk op comfort.

Vraag een offerte aan

Alfa TCT

Alfa’s innovatieve ‘Twin Clutch Transmissie’ (TCT) is een semi-automatische zes-versnellingsbak die snelle schakelingen nastreeft en een lagere emissie heeft dan de gewone handgeschakelde motoren. De TCT bestaat feitelijk uit twee geïntegreerde versnellingsbakken met dubbele koppeling. Dit maakt het mogelijk de volgende versnelling al te selecteren terwijl de huidige nog is ingeschakeld, zodat koppel en tractie continu beschikbaar zijn.

Voor de bediening kan worden gekozen uit volautomatische bediening en sequentiële bediening, waarbij het schakelen plaatsvindt met behulp van schakelflippers achter het stuurwiel.

Uconnect

Het UConnect radio- en multimediaplatform van Alfa Romeo brengt een scala aan communicatie- en entertainmentmogelijkheden aan boord van jouw Mito. Het systeem omvat onder meer een AM/FM-radio, een CD-speler, een USB- en AUX-ingang en een BlueTooth interface, voor koppeling van jouw smartphone voor het streamen van audio en het voorlezen van SMS-berichten.

Bediening is mogelijk via het 5″ kleurenscherm, de bedieningsknoppen op het stuur of door middel van spraakcommando’s. Met het Uconnect infotainment-systeem zijn alle inzittenden verzekerd van een sublieme geluidskwaliteit, onder alle rij-omstandigheden!

Wat is mijn auto waard?

Vul hieronder de gegevens in en onze specialisten taxeren jouw auto.

Laat je verleiden door de Mito

Ontdek meer

Liever bellen?

Neem contact op met onze Alfa Romeo Specialist.

Jibbe Boschma
Product Specialist
Jibbe Boschma | Kien - Officieel dealer van Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep & Dodge