Onderdelen van Alfa Romeo

Mopar is de afdeling van Alfa Romeo die zich bezighoudt met de levering van originele onderdelen, accessoires en alle diensten die bedoeld zijn voor de zorg en het onderhoud van auto’s van ​Alfa Romeo.

Alleen degene die echt elk afzonderlijk detail en component van een auto kennen, zijn in staat om er volledig voor te zorgen. Onderdelen zijn ontwikkeld en ontworpen om de betrouwbaarheid, het comfort en de prestaties van de auto op het moment dat hij de fabriek verlaat, langdurig te behouden.

Originele onderdelen

 

Perfect voor jouw Alfa Romeo, tot in het kleinste detail. Originele onderdelen voldoen aan de meest strikte ontwerp- en productievereisten, om aan de technische specificaties van jouw Alfa Romeo te voldoen. Zij ondergaan strikte typegoedkeuringstests en kwaliteitscontroles om te garanderen dat ze voldoen aan veiligheids- en milieunormen.

Gereviseerde onderdelen

 

Door uit te gaan van originele gebruikte onderdelen, kunnen wij een product maken dat gelijkwaardige prestaties levert als dat van een nieuw onderdeel, met behulp van een gecertificeerd proces. Dit proces, bekend als “revisie”, is een industriële activiteit waarbij verwijderde onderdelen bewerkt worden door servicecentra, waarbij de componenten hersteld worden naar de gebruiksomstandigheden en prestatieniveaus van een nieuw onderdeel.

Vragen?

Neem contact op met onze specialisten

Remco Middelman
Parts Specialist
Remco Middelman | Kien - Officieel dealer van Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep & Dodge