Betalen naar gebruik met Jeep Miles

15 juni 2020

Jeep introduceert samen met Leasys een ‘pay per use’ private lease contract. Bij Jeep Miles zijn de tarieven gebaseerd op een vast laag maandbedrag en een variabele vergoeding berekend op basis van het aantal gereden kilometers door de klant. Een aanbetaling is niet nodig.

Jeep Miles is verkrijgbaar op alle uitvoeringen van de Jeep Renegade en Compass. Er is keus uit twee pakketten; Standaard en Plus. Bij Standaard zijn onderhoud, reparatie, motorrijtuigenbelasting, wa-casco verzekering, pechhulp en vervangend vervoer (72 uur) inbegrepen. Het Plus pakket is aangevuld met een lager eigen risico, vervangend vervoer (24 uur), inzittendenschadeverzekering, rechtsbijstandverzekering en all season banden.

Jeep Miles is eenvoudig via de Jeep-dealer af te sluiten. De vaste kosten beginnen bij € 272 voor de Renegade en € 346 voor de Compass. De kilometerkosten worden belast volgens een pakketafhankelijk tarief. Jaarlijks zijn 500 kilometer vrij van heffing, wat neerkomt op een totaal van 2.500 “gratis” kilometers gedurende de totale looptijd. Voor het Standaard Jeep Miles pakket wordt een tarief gehanteerd van € 0,15 p/km. Bij Jeep Miles Plus geldt een tarief van € 0,24 p/km. Deze variabele vergoeding komt bovenop het vaste maandbedrag en zal op maandelijkse basis worden afgerekend.

Ontdek Jeep Of vraag onze specialisten