Bezoek de Fiat bedrijfswagenweken van 8 t/m 31 oktober

06 oktober 2018

Als echte professional weet je als geen ander dat er twee manieren van werken zijn: amateuristisch en professioneel. Voor de echte pro’s organiseren wij van 8 tot en met 31 oktober de Fiat Bedrijfswagenweken. Je profiteert tijdelijk van:

  • Extra voordeel op alle modellen, oplopend tot € 8.800.
  • 0% rente bij financiering op alle modellen, alle versies!
  • Rijden binnen 10 dagen.

Dus kom direct in actie en STOP bij Kien in Nijmegen, Veenendaal of Velp

Tijdelijk extra veel voordeel
Op alle Fiat Professional modellen profiteert je tijdens de Bedrijfswagenweken van extra veel voordeel. Tot ruim € 2.900 op een nieuwe Fiorino, € 4.100 op de comfortabele Doblo, € 7.300 op de populaire Talento en tot € 8.800 op de onverwoestbare Fiat Ducato. Of verlaat de gebaande paden en  kies voor de ruige Fullback met voordeel tot ruim € 5.400.

Aantrekkelijke leaseprijs per maand tegen 0% renten
Je rijdt al een Fiat Fiorino vanaf € 89 per maand of een Fiat Talento vanaf slechts € 209 per maand. Financier je nieuwe bedrijfswagen met financial lease en profiteer van investeringsaftrek, vaste maandelijkse leasetermijnen en behoud van liquide ruimte om te ondernemen. Tijdens de Bedrijfswagenweken profiteer je van  0% rente op de financiering!

Binnen 10 dagen wegrijden!
Heb je veel werk en ben je snel op zoek naar een nieuwe bedrijfswagen als vervanging of uitbreiding? Of adviseert je accountant om dit jaar nog te investeren? Kies dan tijdens de Bedrijfswagenweken voor een van de aantrekkelijke nieuwe modellen uit de dealervoorraad. Dan rij je al binnen 10 dagen in uw nieuwe bedrijfswagen naar de volgende klus. Bijvoorbeeld in de Pro Edition serie van de Fiat Doblo, Talento of Ducato. Stuk voor stuk rijk uitgeruste modellen, nu extra scherp geprijsd. Zo rij je de Ducato Pro Edition van € 26.795 voor € 17.955. Alleen tijdens de Bedrijfswagenweken financiert je bovendien tegen 0% rente, dus nu is de tijd om in te stappen.

Maak kennis met de Kien Fiat Professional Bedrijfswagenweken