fiat camper

Fiat Camper by Kien

Als Fiat Professional-dealer zijn wij gespecialiseerd in service en onderhoud aan alle Fiat Camper modellen.  De onderbouw van de Fiat Ducato is zeer geliefd bij camper liefhebbers. In het bijzonder door de goede rijeigenschappen en het speciale camper chassis. Een camper is een kostbaar eigendom. En net als bij ieder ander voertuig is op zijn tijd goed onderhoud vereist. Daarvoor is Kien het juiste adres voor onderhoud en service aan Fiat Campers!

Plan direct een afspraak

Een Fiat Camper is echt genieten!

Met een camper kunt je echt gaan en staan waar je wilt. Heerlijk ontspannen en je avontuurlijke geest te voeden met nieuwe indrukken, ontdekkingen en ontmoetingen. De vakantie kent eigenlijk maar één verplichting: een goede voorbereiding. Dat is precies waar bij ons alles op gericht is. Zodat het ongestoord genieten van jouw camper vakantie begint bij Kien.

Plan direct een afspraak

Kien onderhoud jouw Fiat Camper

Ieder jaar heeft een Fiat camper een onderhoudsbeurt nodig. Bij de servicebeurt controleren wij de  camper of er iets mankeert. Eenmaal op vakantie mag er niets mis zijn aan de camper. Je wilt genieten van een zorgeloze vakantie. Kien is expert in de reparatie van ieder type Fiat camper. De gecertificeerde monteurs hebben de juiste kennis om onderhoud uit te voeren aan een Fiat Buerstner kampeerwagen, een Dethleffs camperbus maar ook ieder ander merk camper auto zoals die van Adria, Hymer en Knaus.

Plan direct een afspraak

Plan de APK efficient

Ga goed voorbereid op reis en houd de verloopdatum van de APK in de gaten. Twee maanden voor de verloopdatum kun je jouw Camper laten keuren en geldt de APK 14 maanden.

Plan direct een afspraak

Gratis Antidiefstal rugzak

Ga goed voorbereid op reis. Terwijl jij jouw route naloopt, lopen wij de Fiat Camper op alle punten na en zorgen dat je onbezorgd kunt genieten van de vakantie.  Kien is expert in de reparatie van ieder type Fiat camper. De gecertificeerde monteurs hebben de juiste kennis om onderhoud uit te voeren aan een Fiat Buerstner kampeerwagen, een Dethleffs camperbus maar ook ieder ander merk camper auto zoals die van Adria, Hymer en Knaus. Maak nu een afspraak voor een onderhoudsbeurt en ontvang een gratis Antidiefstal rugzak t.w.wv. € 55,- cadeau.

Plan direct een afspraak

Plan direct een afspraak

Selecteer een gewenste datum en plan een afspraak.

Selecteer een datum
Plan deze afspraak
Geselecteerde datum

Liever bellen?

Neem contact op met onze specialisten

Richard Reiker
Aftersales verantwoordelijke
Richard Reiker | Kien - Officieel dealer van Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep & Dodge