fiat camper scenic background

Fiat camper onderhoud bij Kien

Kien heeft gecertificeerde monteurs in huis, die beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om onderhoudstaken uit te voeren aan verschillende campermodellen. Je kunt bij Kien terecht met een Fiat Buerstner kampeerwagen, een Dethleffs camperbus, maar ook ieder ander merk camper zoals Adria, Hymer en Knaus. Bij een onderhoudsbeurt controleren wij of de camper iets mankeert. Je wilt immers genieten van een zorgeloze vakantie. We helpen je daarom graag bij een van onze vestigingen in Arnhem, Nijmegen of Veenendaal!

Plan direct een afspraak

Zorgeloos op reis

Met een camper kun je echt gaan en staan waar je wilt. Heerlijk ontspannen je avontuurlijke geest voeden met nieuwe ervaringen, ontdekkingen en ontmoetingen. De vakantie kent eigenlijk maar één verplichting: een goede voorbereiding. Dat is precies waar wij ons op richten, zodat jij ongestoord kan genieten van jouw vakantie. Een onbezorgde campervakantie begint bij Kien! Houd bijvoorbeeld de verloopdatum van je APK keuring in de gaten. Vanaf twee maanden voor de verloopdatum kun je jouw camper laten keuren. De APK is precies veertien maanden geldig.

Gratis anti-diefstal rugzak

Eenmaal op vakantie mag er natuurlijk niets mis zijn met de camper. Terwijl jij nog een keer alles naloopt voor je vakantie, checken wij je camper op alle punten zodat je onbezorgd de weg op kan. Maak nu een afspraak voor een onderhoudsbeurt en ontvang gratis een anti-diefstal rugzak ter waarde van € 55,-.

Plan direct een afspraak

Kies een datum die jou uitkomt en plan je afspraak.

Liever bellen?

Neem contact op met onze specialisten.

Dylan van de Wall
Service Adviseur
Dylan van de Wall | Kien - Officieel dealer van Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep & Dodge