Fiat camper onderhoud bij Kien

Kien heeft gecertificeerde monteurs in huis, die beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om onderhoudstaken uit te voeren aan verschillende campermodellen. Je kunt bij Kien terecht met een Fiat Buerstner kampeerwagen, een Dethleffs camperbus, maar ook ieder ander merk camper zoals Adria, Hymer en Knaus. Bij een onderhoudsbeurt controleren wij of de camper iets mankeert. Je wilt immers genieten van een zorgeloze vakantie. We helpen je daarom graag bij een van onze vestigingen in Arnhem en Nijmegen!

Plan direct een afspraak

Maak je Camper “Vakantieproof”

Met een camper kun je echt gaan en staan waar je wilt. Heerlijk ontspannen je avontuurlijke geest voeden met nieuwe ervaringen, ontdekkingen en ontmoetingen. De vakantie kent eigenlijk maar één verplichting: een goede voorbereiding. Dat is precies waar wij ons op richten, zodat jij ongestoord kan genieten van jouw vakantie. Een onbezorgde campervakantie begint bij Kien!

Doe bijvoorbeeld de Kien Campercheck. Wij controleren je Camper op alle cruciale punten, dan weet je zeker dat jij kunt genieten van een zorgeloze reis! Een Campercheck kost slechts €39,95. Zijn er meer werkzaamheden wenselijk?

Vraag direct een offerte

Liever bellen?

Neem contact op met onze specialisten.

Dylan van de Wall
Service Adviseur
Dylan van de Wall | Kien - Officieel dealer van Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep & Dodge