De Jeep Renegade, ook voor stoere vrouwen.

28 april 2020

Het van oorsprong Amerikaanse automerk Jeep staat voor avontuur. Het zijn heerlijke auto’s om over de weg te zoeven en geen zandpad is te gek. Maar wist je dat het merk ook modellen heeft die uitermate geschikt zijn voor de mannelijke én vrouwelijke rijder? Bijvoorbeeld de Jeep Renegade: een robuust uiterlijk met een fijne hoge zit, vijf zitplaatsen én een ruime laadruimte. Ideaal voor de stoere vrouw.

Wie toch een grotere auto wilt, zonder dat het te groot wordt, is de Jeep Renegade een goede keuze. In de Renegade zit je als bestuurder hoog waardoor het verkeer heerlijk overzichtelijk is. Het zicht is beter en het voelt veilig. Met vijfzitplaatsen en een forse laadruimte is de Jeep Renegade de ideale gezinsauto.

Daarnaast is het erg prettig dat alle Jeep modellen voorzien zijn van de laatste high-end technologie. Bijvoorbeeld Adaptive Cruise Control wat ervoor zorgt dat je automatisch afstand houdt wanneer cruise control is ingeschakeld. Of wat denk je van Forward Collision, deze helpt om aanrijdingen te voorkomen. Ook zitten er systemen op die automatisch verkeersborden lezen, waarschuwen als je per ongelijk op de verkeerde rijbaan terecht komt, automatisch inschakelbare verlichting en nog veel meer. Ideaal voor de mannelijke én vrouwelijke rijder.

Wat natuurlijk ook belangrijk is, zijn de looks van de Jeep Renegade.  Chique, stijlvol en verfijnd. Door de lijst aan mogelijke opties is de Jeep Renegade aan elke smaak aan te passen.

Laat je verassen door de veelzijdige Jeep Renegade. Met maar liefst vijf jaar garantie!

Ontdek de Jeep Renegade