De leukste moeder van Nederland

18 mei 2018
  • Veronica Janssen ontving vandaag, uit handen van Willem Kien, de sleutels van een Fiat 500C Cabrio, waar zij deze hele zomer in mag rondrijden. Dat is de hoofdprijs van de Moederdag Winactie die Kien onlangs op Facebook uitschreef.

Moederdag Winactie

Om kans te maken op deze zonnige prijs, diende je door iemand anders genomineerd te worden. De vraag was eenvoudig: Wie is de leukste moeder van Nederland en waarom? Dat hebben we geweten. Uit honderden inzendingen bleek dat er in Nederland eigenlijk uitsluitend leuke moeders zijn!

Winnares

Na ampel beraad werd om 8 uur 's avonds, op Moederdag, de uitslag bekend gemaakt op onze website. De ode van Nikki Lee Janssen aan haar moeder bleek door de jury als winnende inzending beoordeeld te zijn.

Fiat 500C Cabrio

Vanmorgen kwam Veronica, met dochter Nikki Lee én kleindochter Fem, de Fiat 500C Cabrio in ontvangst nemen. Met het wegnemen van het doek werd de hoofdprijs door de winnares zelf uitgepakt, waarna de sleutels door Willem Kien zijn overhandigd. Kleindochter Fem is fan. Zij zat te stralen achter het stuur van de trendy cabrio. Helaas moet zij nog een jaartje of 18 wachten, voordat ze in haar eigen cinquecento kan stappen.

Kien wenst Veronica een stralende zomer toe en fijne kilometers!

Ook zo'n hippe Fiat 500C Cabrio rijden?

No Nonsense Deal

Onthulling Fiat 500C Cabrio
    Fem is fan!