Dit wordt hem! de nieuwe Jeep Wrangler!

01 november 2017

Het icoon van Jeep wordt in een compleet nieuw jasje gegoten!

De Jeep Wrangler wordt vernieuwd en krijgt een modern ontwerp dat trouw blijft aan zijn originele roots. Er hebben veel verbeteringen plaats gevonden voor een efficiënte krachtbron. Nieuw is dat er een 2.0 viercilinder benzine motor komt. Fiscaal wordt deze variant erg aantrekkelijk dankzij de lagere BPM die op dit moment de aanschaf van een Jeep erg kostbaar maakt. Er is rekening gehouden met meer opties voor het "open rijden" en hebben zijn er veel veiligheidsontwikkelingen geweest om de jouw veiligheid beter te kunnen garanderen.

Het unieke ontwerp van de nieuwe Wrangler bevat een herkenbare KeyStone-Vormige grille, iconische ronde koplampen en vierkante staartlampen. Er is een verbeterde aerodynamica, een handig opklapbaar voorruit, nog meer openluchtvrijheid en tientallen verschillende deur-, dak- en voorruitcombinaties. Bekijk hieronder alvast een aantal afbeeldingen. Tijdens de Los Angeles Auto show zal er meer bekend worden van de nieuwe Jeep Wrangler.

Over Jeep

Het merk is gemaakt op meer dan 75 jaar legendarisch erfgoed. Het is de authentieke terreinwagen met leidende capaciteit, vakmanschap en veelzijdigheid voor mensen die buitengewone reizen zoeken. Jeep geeft een open uitnodiging om het leven met veel plezier te leven dankzij auto's aan te bieden die steeds meer eigenaren een gevoel van veiligheid en vrijheid geven.

Op dit moment moeten we het nog even doen met onderstaande afbeeldingen. Op 29 november a.s. zal er meer bekend worden over de nieuwe Jeep!

Bekijk hier de huidige Jeep Wrangler