Dodge RAM 1500

Plan een proefrit

Jouw partner dag & nacht

De Ram 1500, of Dodge Ram 1500 zoals het model vroeger heette, is de populairste pick-up van Nederland. De kans is groot dat je ook direct een beeld bij de auto hebt, zodra je ‘Dodge Ram’ hoort. Sinds 2009 is ‘Ram’ echter een op zichzelf staand merk geworden, waardoor de auto dus geen Dodge Ram meer heet, maar Ram 1500.

Plan een proefrit

Kies jouw cabine

De Sport en Laramie uitvoeringen zijn verkrijgbaar in twee cabine varianten; als Quad Cab met normale afmetingen, of als extra ruime Crew Cab, zoals hier omschreven. Met ca. 15 cm extra beenruimte, hebben uw achterpassagiers nooit meer iets te klagen.

Plan een proefrit

Comfort ten top!

Aan de slag op een koude winterdag? Verwarm de cabine vast voor, door de wagen op afstand te starten. De zeer comfortabele bucket seats zijn voorzien van stoelverwarming, waardoor het snel behaaglijk is. Koude handen van het krabben? Dan biedt de stuurwiel verwarming uitkomst. Ook in een snikhete zomer houd je het hoofd koel door middel van de stoelventilatie, die heerlijke koele lucht door het geperforeerde leer blaast. De standaard aanwezige climate control zorgt ervoor dat de geselecteerde temperatuur automatisch op peil gehouden wordt.

Plan een proefrit

395 Paarden

Natuurlijk moet je na een lange dag hard werken af en toe eens de teugels kunnen laten vieren van de 395 pk sterke HEMI® onder de kap. Dan is het goed te weten dat de standaard bucket seats je goed op je plek houden, ook bij een enthousiaste rijstijl. Doordat de bestuurdersstoel 10-voudig elektrisch verstelbaar is, kun je altijd een goede zitpositie vinden.

Plan een proefrit

Wat is mijn auto waard?

Vul de gegevens in en onze product specialisten nemen contact op!

Liever bellen?

Neem direct contact op met onze product specialisten

Guido Gosselink
Product Specialist
Guido Gosselink | Kien - Officieel dealer van Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep & Dodge