RAM 1500

Dodge
RAM 1500

Jouw partner voor iedere klus

Krachtig, stoer en veelzijdig: de Dodge RAM is geschikt voor elke klus. De pick-up heeft een enorme laadruimte van 195 of 173 centimeter en de Crew Cab heeft plek voor 5 personen. De nieuwe koets is aerodynamischer dan voorheen dankzij de actieve, afsluitbare grille en een elektrisch uitklapbare lip onder de voorbumper die vanaf 50 km/h uitschuift. De krachtige V8 motor geeft de Dodge uitstekende presentaties en zorgt voor ruim 400 pk en trekt zonder moeite tot maximaal 3500 kilogram.

Vraag een offerte aan

High tec en nieuw infotainment

De nieuwe Dodge RAM heeft meer dan 100 standaard en optionele veiligheid- en beveiligingssystemen.  Om ervoor te zorgen dat je volledig kunt genieten, is de RAM 1500 ontworpen met een frame van 98% zeer sterk staal en is hij lichter en aerodynamischer dan ooit.  Forward collision, Hill Holl Control, full-map navigatie met Apple Carplay en Android Auto, stuur- en stoelverwarming en nog veel meer. Arriveer ontspannen op je reisdoel met de Dodge RAM 1500.

Plan een proefrit

Limited, Longhorn, Rebel of Laramie

Welke Dodge RAM je ook kiest, je zal nooit meer anders willen. De Limited uitvoering heeft een gegolfd gaasrooster en prachtige chrome accenten, high tec technologie en het interieur is gemaakt voor inhoud en comfort van de bovenste plank.  De Dodge RAM Longhorn is onderscheidend en zelfs leverbaar in two-tone kleuren. Kies voor verfijning zoals premium leer en echte barnwood accenten. Kies je liever buiten gebaande paden? Kies dan de Rebel. Een woest uiterlijk, epische details en geen avontuur gaat dit monster te ver. De Dodge RAM Laramie is onderscheidend met stijlvolle accenten, heeft standaard 18 inch wielen en onder andere lederen bekleding en is de daarmee de grooste in zijn klasse.

Vraag een offerte aan

Hagelnieuw of met praktijkervaring

Kien is officieel Dodge RAM dealer en samen kunnen we elke Dodge exact op jouw wensen samenstellen. Hagelnieuw, volledig samengesteld en binnen acceptabele tijd staat hij bij jou voor de deur. Of kies je liever voor een nette Dodge met praktijkervaring? Kies voor zekerheid en kies voor Kien: official Dodge RAM dealer.

Plan een proefrit

Een selectie uit onze voorraad

Liever bellen?

Neem direct contact op met onze product specialisten

Guido Gosselink
Verkoop Verantwoordelijke
Guido Gosselink | Kien - Officieel dealer van Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep & Dodge