Wildfair Campman

13 oktober 2019

In het jaar van haar 165-jarig bestaan organiseert restaurant CAMPMAN alweer de vijfde editie van deze kleinschalige jachtbeurs op de Veluwe tussen Renkum en Wageningen.

Er is van alles te doen, te zien én uiteraard te proeven voor zowel jong als oud.

Op de Wildfair kunnen bezoekers tegen betaling met muntjes genieten van allerlei culinaire lekkernijen; wild, wijnen, bockbieren en het onversmadelijke varken aan het spit. Daarnaast worden er tal van lifestyle producten voor binnen en buiten gepresenteerd. Kleding, schoenen, accessoires en hebbedingen voor jagers, struiners, wandelaars en honden. Een valkenier, een wilgentenen vlechter en een lokvogelspecialist demonstreren en vertellen over hun ambacht. Er is een heuse luchtbuksschiettent waarin jong en oud zijn of haar trefzekerheid kan meten. Een jachthoornblazersensemble zal de hele dag acte de présence geven. Voorjagers geven demonstraties met verschillende soorten jachthonden, ook kunt u deelnemen met uw eigen jachthond. Auto’s, bos-, tuin- en parkmachines, boomverzorging, timmerwerk enz. Bekende maar ook nieuwe standhouders zullen aanwezig zijn. Alles wat mensen nog niet weten over jagen en jachthonden kunnen ze op de Wildfair te weten komen.

Kien

Net als voorgaande editie's zal Kien wederom het decor vormen met diverse modellen van Jeep en Dodge. Wij kijken uit naar je komst en hopen je te ontmoeten tijdens de Wildfair bij restaurant Campman.

Ontdek de officiele website Ontdek Jeep