Fiat 500 & 500X 120th Apple Anniversary

05 maart 2019

Fiat heeft Genève als prestigieus platform gekozen voor de presentatie van de nieuwe 500 ‘120th'-serie. Met deze uiterst elegante modellen die het allernieuwste bieden op het gebied van connectiviteit, viert het merk zijn 120-jarig bestaan, een mijlpaal die nog maar zeer weinig autofabrikanten op de wereld hebben bereikt.

De 500 ‘120th'-serie: elegantie ontmoet en connectiviteit

In Genève vindt de wereldpremière plaats van de nieuwe serie die het publiek in drie verschillende versies kan bewonderen: 500X ‘120th' , de 500 ‘120th' - vooralsnog niet in Nederland verkrijgbare - 500L ‘120th'. Alle drie modellen onderscheiden zich door hun exclusieve tweekleurige Tuxedo-exterieur in zwart en wit. Voor de 500X is dit de eerste keer dat hij in een ‘bicolore'-uitvoering wordt aangeboden. De naam Tuxedo verwijst naar de kleurstelling die is geïnspireerd op de traditionele zwart-witte smoking als galakleding.

Apple CarPlay maakt het mogelijk een iPhone te bedienen via het Uconnect-systeem in de auto. Via het scherm in het dashboard heeft de gebruiker toegang tot bekende Apple-apps als Kaarten, Muziek, Berichten en natuurlijk Telefoon. Zelfs de populaire Flitmeister App is te bedienen via het scherm.

Ontdek Fiat