Functionaliteit en prestaties

Ontdek de Doblo

Voor professionals

Ontdek de Ducato

Kien – Fiat Professional specialist

Als Fiat Professional specialist levert Kien maatwerk voor ondernemers. Fiat Professional heeft de betrouwbare bedrijfswagen voor ieders wensen en behoeften, tegen voordelige prijzen.

Van de compacte Fiorino, praktische Doblo, de nieuwe Talento tot de grote Ducato; Kien heeft ze allemaal voor je. Beschikbaar in diverse lengtes en hoogtes!

Innovatie en onvervalst rijplezier

Dankzij ons uitgebreide gamma bestelwagens, pick-up’s en busjes voor personenvervoer kunnen we tegemoet komen aan de meest uiteenlopende mobiliteitsvragen en transportbehoeften.

De auto’s van Fiat Professional zijn ontworpen om lage bedrijfskosten te combineren met een maximum aan rendement. Alle voertuigen uit het modellenprogramma van Fiat Professional zijn zó opgezet en geconstrueerd, dat ze optimaal aan de behoeften van ondernemers voldoen.

Werkplaatsafspraak maken

Online een afspraak maken bij jouw Fiat Professional dealer?

Afspraak is afspraak! Wij bieden 24 uur per dag de mogelijkheid om een werkplaatsbezoek online te plannen. Natuurlijk kun je zelf de datum kiezen, het is tenslotte jouw kostbare tijd!

Hoeveel is jouw auto waard bij inruilen?

Bereken het gratis!

Vraag vrijblijvend de inruilwaarde van jouw auto aan! Op basis van bouwjaar, kilometerstand, opties en aanwezige accessoires geven wij een indicatie af.

Wij snappen wat je zoekt

Neem contact op met onze specialist voor meer informatie en ervaar jouw gewenste auto door middel van een proefrit.

Guus van Leer
Fleet en Business
Guus van Leer | Kien - Officieel dealer van Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep & Dodge

Rijders aan het woord

Kien is driven by you! Laagdrempeligheid, no-nonsense en hoogstaande service & dienstverlening vormen de belangrijkste speerpunten binnen onze organisatie. Aandacht voor individuele wensen en behoeften, kwaliteit en het nakomen van gemaakte afspraken zijn bij Kien vanzelfsprekend. Relaties van Kien zien, ervaren en waarderen dit. Niet voor niets ontving Kien afgelopen jaar de ‘Beste FCA Dealer van het Jaar’-award uit handen van importeur Fiat Chrysler Automobiles (FCA). We laten daarnaast graag onze klanten hun ervaringen en feedback delen. Hiernaast vind je twee voorbeelden hiervan.

Lees alle ervaringen 

Dhr. Meerendonk

Grand Voyager - ultiem comfort Na maar liefst veertien jaar trouwe dienst, werd het voor Dhr. Meerendonk tijd voor een…

Lees beoordeling
Dhr. Kramer

Dodge Charger voor Dhr. Kramer In 2006 kwam ik voor het eerst bij Kien. Ik heb toendertijd een Chrysler 300C…

Lees beoordeling