Jouw bedrijfswagen

De Fiat Doblo kent ontelbare mogelijkheden. Voor iedere klus is er wel een geschikte Doblo. Hieronder enkele voorbeelden:

  • Cargo: Standaard bestelwagen
  • Cargo: Maxi bestelwagen (extra lang)
  • Cargo: Bestelwagen met hoog dak
  • Cargo: XL-Bestelwagen vehoogd en verlengt
  • Cargo: Work Up (Pick-Up)
  • Cargo: Platformchassis
  • Combi: Personenvervoer

Vraag een offerte aan

Functionaliteit en prestaties

De Fiat Doblo heeft een compleet nieuwe voorkant. Deze ziet er niet alleen modern uit, maar is ook functioneel door de aerodynamische vorm. Hierdoor heeft de nieuwe Doblo een lager brandstofgebruik dan zijn voorganger.

Tot in de kleinste details zit de Fiat Doblo vol met verassingen. Zo is het interieur van de Doblo perfect voor iedere klus: slijtvaste stoelen, betere klimaatregeling, een ergonomisch stuurwiel en een nieuw instrumentenpaneel zijn nog maar een paar voorbeelden.

Download de prijslijst

Ideale basis voor maatwerk

Ieder beroep kent zijn eigen specialiteiten en benodigdheden. Waarom zou er dan geen auto bestaan die perfect aan jouw behoeftes aansluit? Daarom is de Fiat Doblo ook leverbaar zonder opbouw. Zo kun je deze op maat maken voor bijvoorbeeld: koeltransport, mobiele werkplaats, open laadbak enzovoorts.

Het is tevens mogelijk om deze opbouw op de korte (2755mm) en de lange (3105mm) Fiat Doblo te monteren. Alles naar jouw wens!

Download de brochure

Perfect voor goederen en personen

Niet alleen voor goederen, maar ook voor personen biedt de Fiat Doblo de perfecte uitkomst. Vijf ruime en comfortabele zitplaatsen zijn gemakkelijk te benaderen dankzij de schuifdeuren aan beide kanten. Zelfs met 5 personen blijft er nog een laadvermogen over van maar liefst 1.050 liter!

Je krijgt de keuze tussen een achterklep of openslaande deuren met een doorgang van 1.231x1250mm. Wanneer je kiest voor een Doblo met verhoogd dak is de hoogte zelfs 1.455mm!

Plan een proefrit

Liever bellen?

Neem contact op met onze Fiat Professional product specialist.

Fabian Wiersma
Product Specialist
Fabian Wiersma | Kien - Officieel dealer van Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep & Dodge