Fiat E-Ducato

100% elektrisch. 100% Ducato

Het eerste volledig elektrische model van Fiat Professional wordt verkrijgbaar in alle koetswerkversies en met dezelfde laadvolumes als de legendarische Ducato (10 tot 17 kubieke meter). De Ducato Electric heeft het hoogste laadvermogen op de markt, tot 1.950 kilogram, en zal een actieradius van 220 tot 360 kilometer (NEDC-cyclus), een maximumvermogen van 90 kW en een maximumkoppel van 280 Nm krijgen.

Blijf op de hoogte

Tot 360km bereik

Kies tussen twee batterijconfiguraties: drie modules met 47kWh voor een bereik van 220 km of vijf modules met 79kWh en 360 km.

Blijf op de hoogte

Energie onderweg

De nieuwe Fiat e-Ducato heeft vier verschillende oplaadmogelijkheden met een smart-charge-plug die zowel geschikt is voor ac- als dc-laadpunten. De Fiat e-Ducato kan tot wel 100 km rijbereik binnen 30 minuten bijladen.

Blijf op de hoogte

Recovery modus

Het accupakket is voorzien van een recovery modus. Deze modus stelt het voertuig in staat om de reis voor te zetten ondanks een eventueel defect in het accupakket.

Blijf op de hoogte

Altijd en overal heen, zonder beperkingen

Profiteer van de fiscale voordelen en de toegankelijkheidsvoordelen van elektrische bedrijfsvoertuigen in de stadscentra.

Blijf op de hoogte

Liever bellen?

Neem direct contact op met onze specialisten

Jibbe Boschma
Product Specialist
Jibbe Boschma | Kien - Officieel dealer van Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep & Dodge