Fiat Fiorino

De ideale bedrijfswagen

De Fiat Fiorino is de ideale bedrijfswagen voor in de stad, mede dankzij zijn compacte buitenafmetingen (lengte 3.957mm en breedte 1.716mm).

Dankzij de regelmatige, bijna vierkante vorm is de laadruimte van de Fiorino verrassend ruim: 1523 mm lang, 1205 mm hoog en 1473 mm breed, met een vrije breedte tussen de wielkasten van 1046 mm.

Vraag een offerte aan

Laden in een handomdraai

Bij de Fiat Fiorino is de toegang tot de laadruimte erg gemakkelijk gemaakt, dankzij 2 asymmetrische achterdeuren en de schuifdeur aan de zijkant.

De achterdeuren kunnen tot 180 graden geopend worden en bieden een doorgang van 1140×1060 mm. De schuifdeur aan de zijkant biedt een doorgang van 644×1040 mm en is eventueel leverbaar aan beide kanten van de Fiat Fiorino.

Hoog tillen is bij de Fiorino niet nodig. Met zijn laaddrempel van slechts 527mm kunnen zelfs zware objecten gemakkelijk vervoerd worden.

Download de prijslijst

Praktisch en efficiënt

Als bestuurder word je gescheiden van je lading door middel van een vast tussenschot. Standaard zit hier een ruit in, maar we kunnen bij Kien ook zorgen voor een geheel afgesloten tussenschot.

De deuren van de laadruimte en de cabine kunnen onafhankelijk van elkaar afgesloten worden. Zo blijven je persoonlijke spullen veilig achter slot en grendel terwijl je aan het laden en lossen bent.

De Fiat Fiorino is voor ieder gebruiksdoel geschikt. Zo kan de Fiorino bijvoorbeeld worden aangepast voor gebruik als koeltransport, taxi en service auto.

Download de brochure

Modern, dynamisch en functioneel

De Fiorino heeft een nieuwe zilverkleurige grille, en voorbumper met hoog gemonteerde koplampen. Zo heb je perfect zicht, ook na zonsondergang, en een perfecte bescherming bij parkeerschades en dergelijken.

Het nieuwe stuurwiel is voorzien van audiobediening en het dashboard is voorzien van nieuwe wijzerplaten zodat zaken als je snelheid nog duidelijker zichtbaar zijn. Het is erg belangrijk om met een perfecte zitpositie te rijden. Daarom zijn de stoelen in de Fiorino zowel in hoogte als in lengte te verstellen.

Plan een proefrit

Ontdek de efficiënte Fiat Fiorino

Ontdek meer

Liever bellen?

Neem contact op met onze Fiat Professional specialist.

Fabian Wiersma
Product Specialist
Fabian Wiersma | Kien - Officieel dealer van Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep & Dodge