Fiat Fullback

Plan een proefrit

Fiat Fullback: Veelzijdig en krachtig

De Fiat Fullback: wendbaar, veelzijdig en verrassend krachtig! De Fullback is ontworpen voor de meest zware taken.

Met een laadcapaciteit van meer dan 4 ton kan deze Fiat Professional iedere klus aan. Ook de vierwielaandrijving maakt deze bedrijfswagen tot een van de meest stugge in zijn klasse.

Vraag direct een offerte aan

Werken in stijl

De Fiat Fullback trekt absoluut de aandacht door zijn zachte, elegante maar ook gespierde en aanwezige uitstraling. Met de stijl van deze Fullback wordt werken niet alleen vereenvoudigd, maar ook leuker.

De Fullback is leverbaar in twee cabinevarianten. De ‘extended’ biedt de mogelijkheid om tot vier personen mee te nemen, de dubbele cabine vijf personen.

Download de prijslijst

Ontdek het plezier van hard werken

Omdat je veel tijd doorbrengt in je werkvoertuig is de Fiat Fullback zo comfortabel mogelijk gemaakt. Zo weet jij zeker dat je altijd goed zit in je Fullback, zelfs als je na een lange dag werken weer terug naar huis mag!

De Fiat Fullback laat zich daarnaast karakteriseren als robuust, betrouwbaar en praktisch, met een laadbak van maximaal 1.85m lang.

Download de brochure

Altijd betrouwbaar

Off-road of andere omstandigheden met een slecht of geen wegdek opzoeken? Geen probleem! Met het robuuste en flexibele chassis in combinatie met de motor is de Fiat Fullback betrouwbaar, krachtig en efficiënter dan ooit.

Een in aluminium gegoten 2.4l diesel motor met 150 of 180pk krijgt een trekvermogen van 3.100kg. Daarnaast is er de keuze tussen handgeschakelde met 6 versnellingen of een 5-traps automatische versnellingsbak.

Plan een proefrit

Liever bellen?

Neem contact op met onze Fiat Professional specialist