Go Professional by Kien

Kien heeft niet alleen kennis van Fiat Professional, maar ook kennis van de inbouw, opbouw en van fiscale zaken. Zoals investeringsaftrek en alle vormen van leasing. In de werkplaats van Kien werken monteurs die gespecialiseerd zijn in bedrijfswagens. Snel weer op weg is ons motto. Dus zorgen wij ervoor dat je bij schade of storing direct geholpen wordt. Werkplaatsafspraken die meer tijd nemen, kunnen online ingepland worden.

Kien is gespecialiseerd in Fiat Professional. Kien biedt alle soorten carrosseriebouw voor lichte- en zwaardere bedrijfswagens. Voor elk soort vervoer hebben we een passende oplossing. We produceren alles in huis en hebben daardoor korte doorlooptijden.

Ook Fiat bedrijfswagens die al wat langer rijden, zijn bij Kien op juiste adres. Wij bieden passende service aan. Onderhoud tegen vaste lage prijzen voor de oudere bouwjaren. Zo ben je verzekerd van een betrouwbare Fiat bedrijfswagen en van de service en vakmanschap van Kien.

Mogelijkheden inbouw & opbouw

Bij de bouw van onze producten houden we ons aan de strengste Europese richtlijnen omtrent geluid en veiligheid. Tevens houden wij ons aan de geldende TNO richtlijnen. Let u er op dat laadkleppen minimaal 1 keer per jaar gekeurd dienen te worden. Ook dit kunnen wij bij Kien verzorgen.

Neem contact op met onze specialisten

Bedrijfswageninrichting

Bedrijfswageninrichting schept orde in jouw bedrijfswagen en maakt het vervoer van materialen een stuk veiliger. Omdat veiligheid hoog bij ons in het vaandel staat, maken wij gebruik van hoogwaardige merken als Motexion en Sortimo.

Neem contact op met onze specialisten

Betimmering

Kien biedt een compleet assortiment voor jouw bedrijfswagen. Per productgroep zijn er ruime keuzemogelijkheden is kleur, dikte, materiaal en afwerking. De beste bescherming en een eenvoudige montage staan daarbij steeds voorop! Laat je adviseren door onze specialisten.

Neem contact op met onze specialisten

Liever bellen?

Neem direct contact op met onze specialisten.

Fabian Wiersma
Product Specialist
Fabian Wiersma | Kien - Officieel dealer van Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep & Dodge