Fiat Professional - Onderhoud en APK

Wij kunnen ons voorstellen dat het onderhoud van je Fiat Professional in deze tijden niet de hoogste prioriteit heeft. Echter willen we toch graag helpen om het voor jouw zo hygiënisch en gemakkelijk mogelijk te maken.

We hebben bij Kien de juiste expertise en originele onderdelen in huis voor onderhoud en reparaties van jouw Fiat Professional. Onze moderne werkplaats is voorzien van alle benodigde apparatuur en onze service-medewerkers worden continu opgeleid om jou optimaal van dienst te kunnen zijn en blijven.

Ook wanneer je elders een Fiat hebt aangeschaft of een oudere Fiat bezit, is deze voor onderhoud of reparaties van harte welkom bij Kien!

Maatregelen corona

Het is natuurlijk belangrijk dat het onderhoud aan je Fiat Professional vakkundig wordt uitgevoerd. Wat nog belangrijker is, is de gezondheid van onze relaties en onze medewerkers. Vanzelfsprekend treffen wij maatregelen op gebied van hygiëne, extra schoonmaakbeurten en intensieve aandacht voor oppervlakken die veel worden aangeraakt (zoals de deurklinken en het pinapparaat) en het veelvuldig desinfecteren van onze handen.

ONTDEK ONZE MAATREGELEN

Waarom onderhoud bij Kien?

  • Garantie op werkzaamheden en onderdelen
  • Monteurs met kennis van Fiat Professional
  • Originele onderdelen
  • Officieel Fiat dealer
  • Heldere afspraken
  • Transparant
  • Heerlijke koffie

Direct een offerte?

Wil jij graag inzichtelijk hebben wat de kosten zullen zijn van het onderhoud dat je uit wilt voeren op jouw Fiat Professional? Klik op onderstaande button en onze medewerkers sturen je binnen 2 kantooruren een offerte per mail toe.

Vraag direct een offerte

Afspraak maken?

Via onze werkplaatsplanner kun je 24 uur en 7 dagen per week een afspraak inplannen wanneer het jouw uitkomt. Klik op onderstaande button en vul je gegevens in. Een van onze medewerkers zal een bevestiging per mail toe sturen.

Plan direct een afspraak

Onze relaties…

Dhr. en Mvr. van Os Eigenaar Van Os Montage

Meneer en mevrouw van Os zijn vanaf vandaag trotse eigenaar van deze prachtige Fiat Talento SX Dubbel Cabine. Naast de…

Lees beoordeling
Dhr. Toet Eigenaar Deco Creations
9,5

Emiel Toet, eigenaar van Deco Creations, heeft zojuist zijn witte Jeep Compass opgehaald. Na een aantal jaar rijden met zijn…

Lees beoordeling
Dhr. van Oosterhout
10,0

De Jeep Renegade is natuurlijk een prachtige auto, maar iets groters is natuurlijk ook niet verkeerd. Dhr. van Oosterhout was…

Lees beoordeling

De Kien servicepas

Met de aanschaf van de Kien servicepas profiteer je van een aantal belangrijke voordelen wat betreft service en dienstverlening. De kosten van deze servicepas bedragen €39,95 (inclusief BTW) per jaar. Uiteraard dient je auto bij Kien in onderhoud te zijn of te komen en wordt het onderhoud volgens het voorgeschreven onderhoudsschema uitgevoerd om jouw auto in perfecte conditie te houden. Met de Kien servicepas weet je waar je aan toe bent!

Kien servicepas aanvragen 

Vragen over onderhoud?

Neem contact op met onze service adviseur Dylan.

Dylan van de Wall
Service Adviseur
Dylan van de Wall | Kien - Officieel dealer van Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep & Dodge