Fiat Professional Doblo

Italian craftwork

Bekijk dit model
Plan een proefrit

Fiat Professional dealer Kien

Als Fiat Professional dealer kan Kien maatwerk leveren voor ondernemers. Fiat Professional heeft de betrouwbare bedrijfswagen voor ieder bedrijf tegen een lage Total Costs of Ownership. Van de compacte Fiorino, praktische Doblo, de nieuwe Talento tot grote Ducato. Beschikbaar in diverse lengtes en hoogtes.

Innovatie en onvervalst rijplezier

Dankzij ons uitgebreide gamma bestelwagens, pick-up’s en busjes voor personenvervoer kunnen we tegemoet komen aan de meest uiteenlopende mobiliteitsvragen en transportbehoeften. De auto’s van Fiat Professional zijn ontworpen om lage bedrijfskosten te combineren met een maximum aan rendement. Alle voertuigen uit het modellenprogramma van Fiat Professional zijn zó opgezet en geconstrueerd, dat ze optimaal aan de behoeften van ondernemers voldoen.

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak maken bij uw Fiat Professional dealer?

Afspraak is afspraak! Wij bieden daarom 24 uur per dag de mogelijkheid om een werkplaatsbezoek online te plannen. Natuurlijk kun je zelf de datum kiezen, het is tenslotte jouw kostbare tijd!

Fiat Bedrijfswagenweek by Kien

DAT IS NOG EENS GOED VERDIENEN BY KIEN

Een Fiat bedrijfswagen werkt natuurlijk altijd in jouw voordeel. Maar in de week van 9 t/m 14 oktober is er werkelijk geen houden aan. Dan is het namelijk Fiat Bedrijfswagenweek bij Kien en profiteer je maximaal. Zo ontvang je, naast alle bestaande acties, tot wel €9.000,- voordeel op een Fiat bedrijfswagen uit voorraad!

Bekijk hier de actie

Hoeveel is jouw auto waard bij inruilen?

Bereken het gratis!

Vraag vrijblijvend de inruilwaarde van jouw auto aan! Op basis van bouwjaar, kilometerstand, opties en aanwezige accessoires geven wij een indicatie af.

Wij snappen wat u zoekt

Neem contact op met onze specialist voor meer informatie en ervaar jouw gewenste auto door middel van een proefrit.

Willem Kien
Directie
Willem Kien | Kien - Officieel dealer van Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep & Dodge

Rijders aan het woord

Kien is Driven by You! Laagdrempeligheid, no-nonsens en hoogstaande service & dienstverlening vormen de belangrijkste speerpunten binnen de organisatie. Aandacht voor de mens, kwaliteit en het nakomen van gemaakte afspraken zijn bij Fiat Professional dealer Kien vanzelfsprekend. En relaties van Kien zien, ervaren en waarderen dit. Niet voor niets ontving Kien afgelopen jaar, uit handen van de importeur Fiat Chrysler Automobiles (FCA), de Award: Beste FCA Dealer van het Jaar.

Lees alle ervaringen

Dhr. Meerendonk

Grand Voyager - ultiem comfort Na maar liefst veertien jaar trouwe dienst, werd het voor Dhr. Meerendonk tijd voor een…

Lees beoordeling
Dhr. Kramer

Dodge Charger voor Dhr. Kramer In 2006 kwam ik voor het eerst bij Kien. Ik heb toendertijd een Chrysler 300C…

Lees beoordeling