Fiat Talento

Plan een proefrit

Onovertroffen

De Fiat Talento is een multitalent: wendbaar, compact en onovertroffen in laadvermogen. Royale binnenmaten maken daarnaast iedere klus bereikbaarder dan ooit.

Met zijn ontelbare aanpassingsmogelijkheden is de nieuwe Talento de ideale partner voor iedere professional die dagelijks aan de slag moet, dicht of ver van huis.

Vraag een offerte aan

Flexibiliteit en laadvermogen

De toegang naar de laadruimte van de Fiat Talento gaat via de symmetrische achterdeuren, die over de volle breedte en hoogte doorgang geven. Daardoor kan iedere cm³, van de vloer tot aan het dak, optimaal benut worden.

De Fiat Talento is leverbaar met een korte en lange wielbasis. Daarmee biedt deze veelzijdige bedrijfswagen een laadvolume van 5,2m³ tot maarliefst 6m³! Nog meer volume nodig? Kies dan voor een verhoogd dak; de laadruimte wordt dan maar liefst 8,6m³!

Download de prijslijst

Intelligente veelzijdigheid

De Fiat Talento is eveneens leverbaar met het Cargo-Plus systeem. De ruimte onder de bijrijdersstoel kan worden benut om extra lange voorwerpen met een lengte tot 3.75m mee te nemen.

Kies je voor een lange wielbasis? Dan kunnen zelfs voorwerpen van 4.15m vervoerd worden.

De laadruimte is niet alleen van achteren maar ook van de zijkant te benaderen. Zo word het vervoeren van grote en zware goederen wel heel erg gemakkelijk.

Download de brochure

Neem iedereen mee

Niet alleen goederen, maar ook personen kunnen perfect getransporteerd worden in de Fiat Talento. Ga met het hele gezin op pad, inclusief alle bagage van de wereld!

De Talento biedt de mogelijkheid voor een tweede of derde rij stoelen, waardoor er tot 9 personen in alle comfort mee op reis kunnen. Veelzijdigheid ten top dus!

Plan een proefrit

Liever bellen?

Neem contact op met onze Fiat Professional Product specialist en ontdek het gemak van de Talento.

Fabian Wiersma
Product Specialist
Fabian Wiersma | Kien - Officieel dealer van Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep & Dodge